Jesteś nowy(a) na forum? Przywitaj się, przedstaw, napisz kilka słów o sobie, swoich zainteresowaniach, jak rozpoczęła się u Ciebie łuszczyca.
 Eu4RiC
Witam :)
Jestem Michał - mam 28 lat i mieszkam w Krakowie.
Z wykształcenia jestem psychologiem, co mam nadzieję ułatwi mi trochę życie z nową towarzyszką - łuszczycą.
Zdiagnozowano ją u mnie w maju (3 miesiące temu) po tym jak wykryto u mnie paciorkowca - aczkolwiek dermatolog skłania się do łuszczycy na tle stresogennym.
Na forum trafiłem dzisiaj - postaram się przeglądnąć w najbliższym czasie zawartość tematów i mam nadzieję, że będzie tylko lepiej :)

Pozdrawiam :D
Awatar użytkownika
 szater
Witamy serdecznie :) jeszcze trwaja wakacje i sezon urlopów wiec deko nas mało na forumku ale....czytaj i pytaj,zawsze chetnie podpowiemy xd Pani dermatolog to chyba nie zna genezy powstawania łuszczycy :surprised: wszyscy jestesmy podatni na stres i on wywołuje nowe wysypy,opanowanie stresu jednak nie daje gwarancji ze nie bedzie wysypów bo...to taka nieokiełzana choroba.Skoro pojawiła sie po jakims ostrym stanie(migdały?angina?) to i na to trzeba uwazac jak i na tysiąc innych rzeczy :geek: Na forum jest wiele ciekawych tematów,to skarbnica wiedzy....jeszcze raz witam i ...rozgość sie :*
 aga628
Witamy Michale :) no cóż, szczerze mówiąc, łuszczyca to choroba gdzie wiele z nas potrzebuje psychologa, myślę że dużo by pomógł wielu osobom ;) jak sobie radzisz z ta wiadomością? Ja kiedy się dowiedziałam po 3miesiacach to miałam większe załamanie i wysyp niż przed rozpoznaniem ;)