Tu pisz wszelkie sugestie, uwagi, skargi, zażalenia oraz błędy i trudności dotyczące forum oraz całego portalu luszczyce.pl.
Awatar użytkownika
 szater
Od wczorajszego wieczoru mam problem z wejsciem na forum,wyswietla mi sie strona logowania....nie mam pojecia o co chodzi!
Teraz syn wszedł na forum przez GOOGLE

na pasku wyswietla sie cos takiego:

[usunięte w celach bezpieczeństwa]
Awatar użytkownika
 Paweł
Tak, był problem z serwisem głównym wynikającym z aktualizacji. Samo forum działało poprawnie. Wczoraj nie wchodziłem na pocztę, więc niczego nie wiedziałem. Naprawiłem już problem. Usunąłem informacje o oprogramowaniu w poprzednich wiadomościach w celach bezpieczeństwa.

Dziękuję za reakcję.
Witaj Pawle.Nie było mnie pewnie z 3 latka no i system nie chce mnie wpuscic.Najprawdopodobniej zapomniałem z jakiej poczty zakladałem konto.Czy masz taką możliwość aby gdzieś u siebie odszukać dane,które pozwola mi wejść na swoim loginie? pozdrawiam...stary łuszczyk
Awatar użytkownika
 Paweł
Bez jakichkolwiek danych nie jestem w stanie odszukać konta. Podaj swój stary login. Lub najlepiej adresy email, na które mógłbyś założyć konto. Jeśli, któryś mail będzie pasował to wygeneruję Ci hasło do starego konta. Napisz do mnie w prywatnej wiadomości. Masz tu po prawej przycisk PM >>>>>>
Awatar użytkownika
 szater
Nowy Stary Łuszczyk pisze:Witaj Pawle.Nie było mnie pewnie z 3 latka no i system nie chce mnie wpuscic.Najprawdopodobniej zapomniałem z jakiej poczty zakladałem konto.Czy masz taką możliwość aby gdzieś u siebie odszukać dane,które pozwola mi wejść na swoim loginie? pozdrawiam...stary łuszczyk
Ze tak zapytam...To Ty ksieciuniu??? xd