Jeśli chcesz zareklamować swój produkt, to jest to odpowiednie miejsce. Pamiętaj jednak, aby umieszczać reklamy dotyczące tylko tematyki forum.
Witamy!

Zacznijmy od przedstawienia się.
Jesteśmy BIONIGREE - pierwszym polskim producentem specjalistycznych kosmetyków naturalnych z czarną porzeczką do pielęgnacji skóry głowy i włosów. Produkujemy kosmetyki naturalne w Polsce, mamy siedzibę w Polsce (Złotoryja) i zdecydowana większość składników pochodzi z Polski (ponad 90%). Nasze kosmetyki nie zawierają produktów pochodzenia zwierzęcego i nie były testowane na zwierzętach.

Dlaczego dodajemy wpis?
Ponieważ oferujemy kosmetyki na łuszczycę, a nieco precyzyjniej: kosmetyki, które mają zastosowanie przy leczeniu łuszczycy.

Serum oczyszczające do skóry głowy
Jednym z produktów, który można stosować zarówno profilaktycznie, jak i wspomagająco przy leczeniu m.in. takich dolegliwości jak: łuszczyca, świąd, grzybica skóry głowy, atopowe zapalenie skóry, łojotokowe zapalenie skóry czy egzema jest: serum oczyszczające do skóry głowy BIONIGREE BASIC_01.

To produkt o naturalnym składzie (aqua, potassium oleate, potassium cocate, glycerin, potassium citrate, citric acid, ethyl linolenate, ethyl linoleate, ethyl oleate, ethyl palmitate, ethyl stearate, ethyl alcohol, menthol, bilberry fruit extract, sugar cane extract, orange fruit extract, lemon fruit extract, sugar maple extract, rosmarinus officinalis oil, parfum).

Ma działanie oczyszczająco-ochronne, tzn.:
- oczyszcza skórę z nadmiaru martwego naskórka;
- rozpuszcza łój zalegający w mieszkach włosowych;
- reguluje pracę gruczołów łojowych;
- ułatwia wchłanianie substancji odżywczych;
- łagodzi podrażnienia.

Jest przeznaczone do wszystkich rodzajów skóry.

Kosmetyk dostępny jest w:
- naszym sklepie internetowym: https://www.bionigree.pl/
- na Allegro: http://allegro.pl/listing/user/listing. ... d=44112796
- u Konsultantów BIONIGREE.

Chcę dowiedzieć się więcej!
Jeżeli masz jakiekolwiek pytania odnośnie tego kim jesteśmy, co oferujemy, który produkt jest dla Ciebie i w jaki sposób możesz kupować jeszcze taniej produkty BIONIGREE - śmiało! Pisz posty lub skontaktuj się z nami mailowo. Z przyjemnością odpowiemy na Twoje pytania.
W związku z tym, że nie ma możliwości edycji poprzedniego posta, pozwolimy sobie dodać jeden poniżej.

Z przyjemnością pragniemy poinformować Państwa o poszerzeniu oferty kosmetyków trychologicznych o:
- szampon do włosów BIONIGREE BASIC_02
- odżywkę nawilżającą do skóry głowy i włosów BIONIGREE BASIC_03

Szampon do włosów
To kosmetyk naturalny o bardzo delikatnym działaniu oczyszczającym, przeciwłupieżowym, antybakteryjnym i nawilżającym. Jest przeznaczony dla osób, które nie mogą lub nie powinny stosować kosmetyków z silnymi składnikami aktywnymi, SLS/SLES, parabenami itd.

Szampon do włosów BIONIGREE BASIC_02 to produkt, który skutecznie usuwa brud z włosów i jednocześnie nie powoduje przy tym ich niszczenia ani nadmiernego wysuszania. Włosy są wyraźnie świeższe i błyszczące oraz nie elektryzują się.

Skład szamponu: aqua, coco-betaine, saponaria officinalis extract, coco-glucoside, capryloyl/caproyl methyl glucamide lauroyl/myristoyl methyl glucamide, glycerin, ribes nigrum fruit extract, xanthan gum, methylcellulose, hydroxypropyl methylcellulose, sodium chloride, panthenol, lactic acid, sodium benzoate, potassium sorbate, parfum

Odżywka nawilżająca do skóry głowy i włosów
Odżywka to specjalistyczny produkt kosmetyczny stanowiący trzeci krok w prawidłowej pielęgnacji skóry głowy i włosów (po serum oczyszczającym i szamponie do włosów).

Odżywka nawilżająca do skóry głowy i włosów BIONIGREE BASIC_03:
- intensywnie nawilża skórę głowy i włosy
- odbudowuje i odżywia skórę głowy i włosy zniszczone zabiegami kosmetycznymi i ich nieprawidłową pielęgnacją
- wzmacnia włosy i cebulki włosowe
- zapobiega elektryzowaniu się włosów
- zapewnia właściwą ochronę przed szkodliwymi czynnikami
- chroni komórki macierzyste skóry głowy, opóźnia proces ich starzenia oraz zmniejsza oznaki tego procesu.

Skład odżywki: aqua, glycerin, cetearyl alcohol, stearyl alcohol, ribes nigrum fruit extract, betula alba bark extract, isopropyl isostearate, betaine, polyepsilon-lysine, argania spinosa kernel oil, ricinus communis seed oil, malus domestica fruit cell culture extract, xanthan gum, lecithin, sucrose palmitate, glyceryl stearate, glyceryl stearate citrate, sucrose, mannan, hydrolyzed vegetable protein, glutamine, caffeine, methyl nicotinate, parfum, lactic acid

Gdzie kupić kosmetyki naturalne BIONIGREE?
Kosmetyki dostępne są:
- w internetowym sklepie trychologicznym
- na Allegro
- u dystrybutorów kosmetyków trychologicznych
- i u konsultantów BIONIGREE
Tak sobie z ciekawosci zajrzałam....no faktycznie firma i jej dystrybutorzy nie maja zielonego pojecia o co w tej łuszczycy chodzi...ceny powalaja...moze Wisniewski sie skusi...bo my raczej niekoniecznie :P
szater pisze:Tak sobie z ciekawosci zajrzałam....no faktycznie firma i jej dystrybutorzy nie maja zielonego pojecia o co w tej łuszczycy chodzi...ceny powalaja...moze Wisniewski sie skusi...bo my raczej niekoniecznie :P
To bardzo krzywdząca opinia, zwłaszcza że wydana bez kontaktu z nami lub którymkolwiek dystrybutorem. Z przyjemnością udzielimy publicznie, w tym miejscu, odpowiedzi na trapiące Cię pytania względem oferowanych przez nas kosmetyków.

Wkładamy w ich produkcję całą swoją energię. Dbamy o każdy szczegół, by móc sprostać rosnącym wymaganiom klientów i rosnącej w siłę zagranicznej konkurencji. Chcemy jako w pełni polski, pierwszy w Polsce producent naturalnych kosmetyków trychologicznych z czarną porzeczką, godnie reprezentować Polskę i polskie produkty kosmetyczne na arenie międzynarodowej. Wierzymy, że uczciwością (dlatego utworzyliśmy oficjalny profil) i zaangażowaniem można realnie konkurować z zagranicznymi gigantami, tworząc skuteczne produkty i tym samym udowadniając, że Polskie - znaczy lepsze.

Z przyjemnością wyjaśnimy, dlaczego produkty nie kosztują 5 złotych. Na wysokość cen produktów marki BIONIGREE ma wpływ wiele czynników, wśród których wskazać należy m.in.:
- jakość i pochodzenie użytych składników,
- brak SLS/SLES, parabenów, PEG, silikonów, sztucznych barwników itd., a zatem dbałość o skład, który zapewni bezpieczeństwo stosowania kosmetyków
- krótkie serie produkcyjne gwarantujące odpowiednia datę przydatności do użycia
- produkcja w Polsce (wyższe koszty produkcji niż np. w Azji).

Szater, miałaś możliwość zapoznania się z naszą ofertą. Czy widziałaś informację o tym, że ceny kosmetyków podane na stronie są cenami wyjściowymi? Jeżeli nie, to musimy w widoczniejszym miejscu zamieścić taką informację, a korzystając z okazji tutaj wyjaśnimy, że... po zarejestrowaniu się w sklepie i dokonaniu zakupu kosmetyków na min. 150 zł, każde kolejne zakupy są tańsze o 25%.

Co więcej, zapraszamy Ciebie i wszystkich Użytkowników forum do zapoznania się z opiniami klientów i testerów naszych kosmetyków. Wielu z nich też zwróciło uwagę na ceny, ale zmieniło zdanie w momencie, gdy potwierdziła się skuteczność kosmetyków i ich wydajność.

Wkrótce będzie można zamówić próbki naszych produktów. Gorąco zachęcamy do tego!
Nam sa potrzebne DERMOKOSMETYKI...które lecza a nie jedynie pielegnują skóre.Choruje na łuszczyce przeszło 50lat...próbowałam juz wszystkiego i wiem jakie ilosci są potrzebne aby cokolwiek zaleczyc lub chociazby wypielegnowac.My jako ludzie chorzy mamy o ile mamy bardzo niskie renty...moja to 609zł :P biorac pod uwage zespół chorób współistniejacych przy łuszczycy i koniecznosc wydawania peniążków na ratowanie zycia czy zdrowia...faktycznie 150zł na kosmetyki na tydzien...to pryszcz :annoyed:

Atopowe zapalenie skóry czy łupiez to nie ŁUSZCZYCA.Ona wymaga zupełnie innej opieki leczniczej.Nie widzę wiec powodów aby podpierac sie w swojej reklamie zapewnieniom o skutecznosci w leczeniu łuszczycy. Im mniej zapewnien tym lepsze efekty :P

Wasze kosmetyki mozna stosowac w czasie ewentualnej REMISJI.Proszę mi nie zarzucac iż bezmyslnie oceniam wasze produkty,bez konsultacji z wami...po tak wielu latach choroby i testowaniu wielu DERMOKOSMETYKÓW wiem co i w jakim stopniu jest w stanie pomóc. :notguilty:
My potrzebujemy dużych ilosci produktów,bo zmiany potrafia objąć 90%ciała,a głowa jest jedną wielka skorupa...wiec błagam,nie zaprzeczajcie faktom o ,których nie macie zielonego pojecia.

Nie mam nic do firmy i waszych kosmetyków,nie znam wiec nie oceniam ich zdolnosci pielegnacyjnych,mam jedynie duże watpliwosci(i to nie bezpodstawne) co do ich zdolnosci leczniczych i przydatnosci dla ludzi chorych na łuszczyce.

Jasne i proste postawienie sprawy daje lepsze efekty niż gwarantowanie rzeczy niemożliwych.Pozdrawiam :)
Szanowna Pani szater,

Decyzję o powstaniu spółki BIONIGREE podjęła, na bazie bogatego doświadczenia popartego tysiącami przebadanych osób, pani Ewelina Wysoczańska. To jedna z najbardziej znanych trychologów w Polsce, wiceprezes i jednocześnie członek-założyciel Polskiego Stowarzyszenia Trychologicznego oraz właścicielka największej sieci gabinetów trychologicznych w województwie dolnośląskim i lubuskim. W BIONIGREE objęła stanowisko prezesa zarządu.

Jako trycholog (specjalista od dolegliwości skóry głowy i włosów) na co dzień ma do czynienia z różnymi problemami owłosionej skóry głowy. W gronie klientów jej gabinetów trychologicznych są osoby z łupieżem, świądem, egzemą, łojotokowym zapaleniem skóry głowy, atopowym zapaleniem skóry głowy, grzybicą skóry głowy, osoby cierpiące na nadmierne wypadanie włosów, jak również osoby z łuszczycą skóry głowy.

Ma Pani rację, że osoby z łuszczycą potrzebują odpowiednich leków - my ich nie produkujemy. Prawdą jest też, że osoby z łuszczycą wymagają stosowania odpowiednich produktów kosmetycznych. Z racji tego, że jesteśmy producentem kosmetyków trychologicznych (czyli specjalistycznych kosmetyków do pielęgnacji skóry głowy i włosów), skupiamy się i oferujemy produkty wyłącznie do stosowania na owłosioną skórę głowy.

Osoby z łuszczycą skóry głowy wymagają stosowania odpowiednich zabiegów pielęgnacyjnych; muszą unikać produktów sztucznie barwionych i aromatyzowanych, jak również produktów, które nadmiernie wysuszają skórę głowy. Koniecznym jest odpowiednie nawilżanie skóry głowy.

Skład i właściwości kosmetyków trychologicznych marki BIONIGREE uwzględniają te wymagania. Kosmetyki są delikatne, pozbawione substancji szkodliwych przy pielęgnacji skóry głowy osób cierpiących na łuszczycę. Oczyszczają skórę głowy, odżywiają i intensywnie ją nawilżają.

Są wykorzystywane przy leczeniu łuszczycy - w charakterze wspomagającym. Serum oczyszczające oraz odżywka nawilżająca BIONIGREE BASIC_03 są tego najlepszym przykładem.

Serdecznie zapraszamy do zapoznania się z opisem każdego z produktów marki BIONIGREE (można znaleźć je tutaj: https://www.bionigree.pl/artykul/katego ... -naturalne) i odniesienia się do skuteczności każdego z nich dopiero po jego użyciu.

Cenimy sobie rady, uwagi i pomysły płynące ze strony klientów, dystrybutorów i osób zainteresowanych naszymi produktami. Proszę wierzyć, że każdą opinię analizujemy osobno i sukcesywnie wdrażamy kolejne przedsięwzięcia, by móc w pełni sprostać wymaganiom każdego klienta.

Liczymy, że i Pani przekona się, że to co nas wyróżnia, to prawdziwość i uczciwość w podejmowanych przez nas działaniach oraz wysoka skuteczność oferowanych przez nas produktów do pielęgnacji skóry głowy i włosów.

Gorąco pozdrawiamy i pozostajemy do Pani usług!
Faktycznie do perfekcji opanowaliscie...autopromocje,wasze zapewnienia to kserówki zapewnien innych tego typu firm.

Powtarzam...produkty sa DROGIE,efektu nie możecie zagwarantowac żadnego,mamy bardzo dużo produktów specjalistycznych i dermokosmetyków dostosowanych do naszych potrzeb.Wszyscy powinnismy unikac chemii i parabenów,nie tylko my ludzie chorzy na łuszczyce.

Z opisami waszch produktów zapoznałam sie dokładnie ZANIM wogóle napisałam słowo,nigdzie nie napisałam słowa o skutecznosci czy nie owych kosmetyków,wiec proszę mi nie sugerowac czegos co nie miało miejsca. Stwierdziłam fakt iz sa to kosmetyki a nam potrzebne są dermokosmetyki i oczywiscie oceniłam CENE!

Wspomniałam takze o tym ze mozna je stosowac podczas REMISJI a nie do jej uzyskania....oczywiscie rozumiem ,że nie wiecie o czym piszę,stąd ten atak.

Uzyskaliscie panstwo jako firma,efekt odwrotny do zamierzonego...nie tak dyskutuje sie z potencjalnymi klientami.
Wiele tu firm sie reklamowało,wielu udzieliłam wsparcia testując ich produkty i opisując konkretne efekty ale żaden przedstawiciel firmy nie rozmawiał w takim tonie.

Wsród nas ludzi chorych na łuszczyce najważniejsza jest i najbardziej wiarygodna reklama szeptana,ludzi spośród nas a nie zapewnienia dystrybutorów.

Jakos na uniżony ton też niekoniecznie daję się złapać :P bo mało to ludzkie i sztucznie brzmi.
Jeszcze jedna uwaga...jeżeli można...jak sie wchodzi na forum dobrze jest występowac jako CZŁOWIEK a nie FIRMA....łatwiej sie dyskutuje gdy wie sie z kim...a i cieplej wtedy od razu jest.

życze powodzenia.