Rozmowy na temat leczenia domowego, ziołolecznictwa, suplementacji, terapii niekonwencjonalnych.
Witam,
ja jestem chętny na 1-2 tubki. Wysłałem już 2 PW ale ciągle wiszą w folderze 'Do wysłania' i pomimo użycia funkcji Wyślij nadal tam są. Piszę tutaj bo nie wiem czy dotarły.

Pozdrawiam
Adam
b1std pisze:Wszystkie wiadomości które wysyłasz przebywają w folderze "Do wysłania" dopóki adresat ich nie odbierze. Tak jak na większości forów.
Dzięki za wyjaśnienie.
Z forów raczej nie korzystam i ta informacja była dla mnie mylna.

Pozdrawiam
Adam
W mojej ocenie osoba sprzedająca maść na powyższej aukcji nawet nie jest w jej posiadaniu. Informacje o wysyłce mogą sugerować, że maść zamawiana jest na aliexpress na adres kupującego z allegro. Zero wysiłku ze strony sprzedającego. I tyle. Allegrowicz zarabia 12 zł na jednej maści i 9 zł na przesyłce, bo z Chin przesyłka jest za darmo.

To już lepiej kupić stąd:
http://allegro.pl/yiganerjing-chinski-k ... 22751.html
gdzie wysyłka jest z Polski.
15zł plus koszty przesyłki...to jest złodziejstwo.Sorki ale takie zarabianie wielokrotne na potrzebujących i chorych,to dla mnie dramat a nie powód do reklamy :devil:

Masc jest super i pomaga wszystkim,nie znam nikogo komu by nie służyła,zarabianie rozumiem ale wszystko ma swoje granice...ten człowiek jest pozbawiony hamulców dlatego uwazam że nie powinnismy mu podsyac klientów,przynajmniej nie z naszego grona.
W pełni popieram moich poprzedników, to świństwo wykorzystywać czyjeś nieszczęście!!
Ten z linka od Pawła kupił jedną przesyłkę na próbę czy mu się powiedzie zarobek na Allegro. :angry:
Nie kupujcie od złodziei!!!
Można samemu zamówić i czekać a w międzyczasie leczyć domowymi sposobami, przygotować skórę do skuteczniejszego leczenia maścią poprzez uprzednie pozbycie się łuski i spłaszczenie zmian.
Do tego służy maść salicylowa, maść z witaminą A, woda utleniona, okłady z mocnej herbaty,rumianku, szałwii, maści i kremy nagietkowe, sok z aloesu...można więcej sposobów użyć, na forum zawsze jest wiele ciekawych propozycji.
@Meteor

Sprawdź na aliexpress gdzie jest przesyłka. Zwykle gdzieś tam jest taka opcja. Możesz też poprosić sprzedawcę o przedłużenie terminu gwarancji dostarczenia. Chyba też gdzieś taką opcję widziałem.
  • 1
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 62