Jesteś nowy(a) na forum? Przywitaj się, przedstaw, napisz kilka słów o sobie, swoich zainteresowaniach, jak rozpoczęła się u Ciebie łuszczyca.
Awatar użytkownika
 Karolek90
Hej mam na imie Karol mam 21 lat pochodzę z Białegostoku łuszczyce mam od okolo 11 lat w miejscach hmmm co tu by wymieniac... na Całym Ciele, A ostatnio nawet na czole ;/.... nieznam nikogo z mojego otoczenia kto by miał łuszczyce. to moze by mi pomoglo ;p
Pracuje w Małej firmie podwykonawczej trudniącej sie w zakładaniu alarmów i konserwacji systemów alarmowych ;] Robota super :D
Zainteresowania?? hmm było by ich wiecej gdyby ni ograniczenia zwiazane z łuszczyą ;p
rok temu było tak źle ze dostalem skeirowanie do szpitala i w 12 dni zaleczyli mi wszystkie zmiany ;]
na okres pol roku .... :D
teraz wszystko wraca ale to oczywiste;p Tylko szkoda ze na lato ;p a mam tego Badziewia za mało żeby z powrotem do szpitala isc ;] Tam poznałem super Ludzi :]
A jeden z nich powiedizał mi cos takiego:
Ludzi Rodzą sie bez ręki , Bez Nogi itd mają czegoś za mało a my rodzimy sie z tą jedną rzeczą dodatkowo ;p taki gratis:] mamy łuszczycę w Pakiecie:P
Staram sie żyć normalnie;p mam wspaniałych kumpli koleżanki i ludzi wokół siebie którzy niezwracają uwagi na mój problem :P:D
Pozdro wszystkim ;]
łuszczyca to nie koniec świata :D:D:D:
Awatar użytkownika
 puma
cześć karolek :) i takie podejście mi się podoba. fajnie, że masz wokół siebie sprawdzonych znajomych, akceptacja jest dla nas szczególnie ważna :D ja taż nie mam osobistego kontaktu z innymi chorymi na łuszczycę- oprócz ludków z forum i mojej siory ale ona akurat się nie liczy :crazy: jeśli zabawisz tu dłużej to i nas dołączysz do grona sprawdzonych znajomych bo my jesteśmy baaaardzo fajni :D
Awatar użytkownika
 szater
ja też cie miło witam....i jak moja siostra zapraszam zostan a......wrażen bedziesz miał pod dostatkiem....i ile nauki....w zasiegu reki... :*
Awatar użytkownika
 Paweł
Czołem Karolu :)

Fajne masz podejście :D No i dobrze, że masz grono znajomych, którzy Cię akceptują i nie przeszkadza im łuszczyca.

A najbardziej podoba mi się ostatnie Twoje zdanie, które też często używam :cool: