Jesteś nowy(a) na forum? Przywitaj się, przedstaw, napisz kilka słów o sobie, swoich zainteresowaniach, jak rozpoczęła się u Ciebie łuszczyca.
 MłodaDama
Każą się przywitać to się witam :D

Witajcie :)

Aktualnie mam 20 lat, na łuszczycę choruję lat 16. Ale moje życie to nie tylko łuszczyca. Studiuję inżynierię, interesuję się fotografią :D
I wciąż czekam aż znajdzie się mądry człowiek, który odkryje skąd ta choroba się bierze i znajdzie skuteczny sposób na pozbycie się jej tak jak się pozbywa kataru czy kaszlu :)
Awatar użytkownika
 szater
Witam serdecznie tak pozytywną optymistkę :D młoda jestes pewnie i szanse wieksze ,ze doczekasz :P fajnie że łuszczyca nie jest trescią twojego życia...supeeeer :*
Awatar użytkownika
 camisado
Witaj! :) Inżynieria? Co konkretnie? Sama bronię magistra z mechaniki i budowy maszyn w lipcu, dlatego pytam:D
Co do naszej choroby - również czekam na jakiś cud:) Przydałoby się:D A na razie musimy sobie jakoś radzić sami, niestety.
 MłodaDama
szater pisze:Witam serdecznie tak pozytywną optymistkę :D młoda jestes pewnie i szanse wieksze ,ze doczekasz :P fajnie że łuszczyca nie jest trescią twojego życia...supeeeer :*
wychodzę z założenia, że są ludzie, którzy mają gorzej niż ja więc nie ma co się załamywać :)
 MłodaDama
camisado pisze:Witaj! :) Inżynieria? Co konkretnie? Sama bronię magistra z mechaniki i budowy maszyn w lipcu, dlatego pytam:D
Co do naszej choroby - również czekam na jakiś cud:) Przydałoby się:D A na razie musimy sobie jakoś radzić sami, niestety.

Konkretniej to inżynieria systemów biotechnicznych na SGGW :) A co do radzenia sobie... bo jak nie my to kto? :D
Awatar użytkownika
 szater
camisado pisze:Witaj! :) Inżynieria? Co konkretnie? Sama bronię magistra z mechaniki i budowy maszyn w lipcu, dlatego pytam:D
mnie się tez jeden własne w tym kierunku szkoli :D
 MłodaDama
szater pisze:
mnie się tez jeden własne w tym kierunku szkoli :D

Inżyniery... wszędzie inżyniery :D