Jesteś nowy(a) na forum? Przywitaj się, przedstaw, napisz kilka słów o sobie, swoich zainteresowaniach, jak rozpoczęła się u Ciebie łuszczyca.
 cybermnich
No witam. Mam 25 lat, choruję właściwie od 5-10 lat z różnym nasileniem tego cholerstwa w czasie. Wypróbowałem już mnóstwo metod, jedne pomagały inne nie (kiedyś nawet piłem boraks). A jak pomagały to temat zawsze szedł w odstawkę, bo problem znikał. Teraz pracuję nad opracowaniem metod i zasad żywieniowych dla swojego zestawu dolegliwości i grupy krwi, które pozwolą mi nie wracać do tego problemu - no i stwierdziłem, że warto byłoby konsultować się z ludźmi posiadającymi podobny problem, jak i spisać swoje "przygody" aby inni jak najszybciej doszli do własnych wniosków.
Życzę zdrowia,
cybermnich
Awatar użytkownika
 szater
Witam :) to dobrze kolega trafił,dużo tu opowiesci,diet,sposobów i dziesiatek lat spedznych na eksperymentowaniu ze skutkiem....skutecznym :P
no ale zawsze powiadam młodym ,gniewnym,działajcie,macie siły,czas i ochote :geek:
Każdy z nas przeszedł ten etap,gdy wydawało sie że już ,już mamy w zasiegu reki rozwiązanie...nastepował kolejny atak choroby :notguilty: po przeszło 50 latach już nie działąm tak ostro,szkoda mi zycia,owszem korzystam z nowosci ale spokojnie,bez podporządkowywania swojego istnienia walce z łuszczycą :)
Zycze powodzenia :)