Jesteś nowy(a) na forum? Przywitaj się, przedstaw, napisz kilka słów o sobie, swoich zainteresowaniach, jak rozpoczęła się u Ciebie łuszczyca.
 Basieńka44
.Wyleczyłam podanymi witaminami i mam spokój i oczywiście jem słodycze.
Na początku mojej drogi samoleczenia, przeszłam terapie podanymi witaminami remisja utrzymała się rok.
Skoro jesz słodycze szybko ponownie zabraknie cynku w organizmie,i panienka pojawi się ponownie.
Samo uzupełnienie witamin nie pomoże jak nie zmienisz sposobu żywienia.
 vmargov
witam wolę jeść witaminy niż te wszystkie obrzydliwe maści ,które pomagają na krótko i zewnętrznie.Mogę powiedzieć że po tych maściach łuszczyca przybierała na sile.Najlepszym sprzymierzeńcem łuszczycy jest stres.Wiec co zostały witaminy i uśmiech szeroki. pozdrawiam :D
 teQuilka25
Dobra kochani ! Nie było mnie tu dawno.
Ręce super - tylko czerwone :| co z tym cholernym zaczerwienieniem można zrobić :( ?
Stópki też już coraz lepiej. Jakiś lepszy czas.... <3
Żyje szybko , troche więcej nerw ale wszystko pod kontrolą.
Cukier - ostatnio pozwoliłam sobie na lody :x masa cukru... bałam się reakcji i nic mi po nich nie było ! :x
Korci żeby przywrócić do diety cukier... brakuje mi go już strasznie :(
Powiedzcie .. co myślicie na temat protopicu na to zaczerwienienie ? skóra jest ciągle nawilżana , odstawiłam spirytus i czy warto zaryzykować maścią ?
 konkret
Basienko a masz też postać stawowa łuszczycy? Jeśli tak to jaki był wpływ tych witamin na stawy?