Jesteś nowy(a) na forum? Przywitaj się, przedstaw, napisz kilka słów o sobie, swoich zainteresowaniach, jak rozpoczęła się u Ciebie łuszczyca.
Awatar użytkownika
 Yans
Nie ciskam się. Po prostu ta kobitka potraktowała mnie normalnie i może dlatego jej zaufałem...
Awatar użytkownika
 szater
moze i ma chłopak racje....ja sama sobie nie wierze i nie ufam bo....nie wiem jak sie w jakiejs sytuacji zachowam...a jezeli chodzi o leczenie,masci,specyfiki....to juz całkowicie zdaje sie na instynkt...i oczywiscie doswiadczenia kolezanek....dlaczego komus zdrowemu ma zależec abysmy wyzdrowieli?on chce tylko zarobic i...cel uswieca srodki...
Jezeli tak naprawde chcesz popróbowac DERMOKOSMETYKÓW-bo tak powinna nazywac sie seria przeznaczona do 'zaleczania" skóry chorej to moze spróbuj Biokartalen...pewnie ze nie wszystkim pomogł ,jak to zwykle przy łuszczycy ale zdecydowana wiekszosc jest zadowolona a poza tym ...firma sprawdzona...ADMIN jest tez ich klientem :D
Ostatnio zmieniony 15 kwie 2011, o 16:17 przez szater, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
 Yans
Dzięki Szater za dobre słowa... Ale ja już sam nie wiem co mam robić i czego spróbować. Miałem dwa smarowidła od lekarza. Jedno takie żółte na noc, a drugie białe jak mleko na dzień. Nawet nie znam składu... No poprawa jest. zniknęła łuska. Po tym miałem używać Pilarix.
Awatar użytkownika
 Paweł
Ano jestem zadowolonym klientem bioarpu ;) A i właściciel bardzo miły jest. Jakoś na dniach zamierzam też zakupić Biocartalen i popróbować ;)