Jesteś nowy(a) na forum? Przywitaj się, przedstaw, napisz kilka słów o sobie, swoich zainteresowaniach, jak rozpoczęła się u Ciebie łuszczyca.
 tolina63
Witam wszystkich!

Mam na imię Natalia. W tym roku skończę 37 lat. Na łuszczycę choruję od 6 roku życia i właściwie nie pamiętam życie bez niej.
Wiem, że ta choroba ukształtowała mnie całkowicie. To za jej przyczyną jestem tym kim jestem. Często brak mi pewności siebie. Mam niskie mniemanie o sobie i ...... mam tego dość!!!!

W tym roku postanowiłam zawalczyć o swoje życie. Zaczęłam od znalezienia ludzi, którzy borykają się z tym samym. Bo wiadomo - człowiek jest istotą społeczną i w grupie raźniej.
Teraz będę czytać Wasze posty, będę zadawać pytania i czynnie działać na swoje ciało.

Pozdrawiam wszystkich :)
Awatar użytkownika
 antonia
tolina63 pisze: Często brak mi pewności siebie. Mam niskie mniemanie o sobie i ...... mam tego dość!!!!
W tym roku postanowiłam zawalczyć o swoje życie.

Witaj Natalio! :)
Masz trochę zaległości do nadrobienia, nie marnuj czasu, weź się za siebie i żyj pełnią życia i radości! :* :*
 tolina63
Taki mam właśnie zamiar. Myślę też, że dobrze zrobiłam dołączając do tej grupy ludzi borykającej się z tym samym problemem. Czytając Wasze posty widać, że się wzajemnie wspieracie, a tego mi w tej chwili potrzeba :) pozytywnego nastawienia.
Pozdrawiam