Rozmowy na temat leczenia domowego, ziołolecznictwa, suplementacji, terapii niekonwencjonalnych.
 miszczu0313
Witam Wszystkich.
Czy ktoś kiedykolwiek słyszał o mężczyźnie z Czarnogóry, który przyjmuje w Tychach i leczy łuszczycę naturalnymi metodami. Udało mi się dojść do takich informacji, że jego leczenie pomaga. Byłem na wizycie nie dowiedziałem się niczego nowego gdyż facet skupiał się na diecie na bezstresowym życiu, czerpaniu z życia przyjemności iii ten niezwykły specyfik do smarowania i picia. Jednak leki są bardzo kosztowne bo są z zagranicy i kosztują 310 euro na miesiąc. Zastanawiam się czy warto spróbować ? Czy słyszał ktoś o tym człowieku a może leczył się u niego ??
Awatar użytkownika
 Paweł
Mnie by interesował skład tego specyfiku. Ale skoro to znachor to pewnie jest to magiczna mikstura owiana tajemnicą ;)
Awatar użytkownika
 szater
Zgadzam sie z Pawłem :D przyznam iż żywo interesuje sie leczeniem łuszczycy wszelkimi dostepnymi metodami i o cudotwórcy z Tychów(Tych?) nie słyszałam :P no ale jest tak wielu domorosłych magików,posiadających cudowne specyfiki,obiecujacych wyleczenie z łuszczycy....ino fakty nie potwierdzaja zapewnien owych.

Mozna uzyskac remisje tanszym sposobem :P ale jak ktos ma pieniadze i ochotę nikt mu nie zabroni xd

Wiele rewelacji już obserwowalismy,mozemy i Tobie pokibicowac ;) radze jednak sprawdzic skład owych cudownych leków-paraleków czy jak to tam nazwac,bo moze sie zdarzyc nieprzyjemna sytuacja zdrowotna :notguilty:
 miszczu0313
Na tą chwile biorę się za moje migdałki a później się zastanowię bo jednak nie za bardzo stać mnie na takie leczenie. Ale gdyby pomagało to jakoś może poradziłbym sobie. Co do tego specyfiku to mam info od łuszczyków jedną Panią podobno wyleczył i od 20 lat nie ma wysypu a innego Pana może nie wyleczył ale praktycznie nie ma wysypów, jakieś małe zmiany sporadyczne. A kontakt do tego znachora mam od kuzyna który też choruje jak ja tyle że On nie próbował leczenia u niego. Ale słusznie aby się tym leczyć muszę poznać skład tego aby nie było jaj tyle, że na pewno to tajemnica.