Tu umieszczamy tematy dotyczące łuszczycy w ujęciu ogólnym, czyli zwykle nie pasujące do innych działów.
Ta <cenzura> zajęła 80% powierzchni mojego ciała! Zgadnij jak postrzegam siebie i swoją skórę! :devil:
Nie mam tatuaży. Mam za to atopowe zapalenie skóry. Moja skóra nie wygląda bajecznie.
Proponuję zatem nie oceniać.
Przykro mi spotkać się z taką agresją z Waszej strony.Nic jej nie usprawiedliwia, nawet Wasz stan zdrowia. Badanie jest dobrowolne i anonimowe. Tym, którzy zechcą mi pomóc ogromnie dziękuję, tym, których to złości i nie mają ochoty brać udziału nie zmuszam.Ale cóż, podobnie jak Wy oczekiwałabym zrozumienia i szacunku.
Pozdrawiam i życzę, by stan zdrowia się poprawił..
Koralina pisze:Nie mam tatuaży. Mam za to atopowe zapalenie skóry. Moja skóra nie wygląda bajecznie.
Proponuję zatem nie oceniać.
Nie dość, że ranisz uczucia to jeszcze się porównujesz. Spróbuj smarować się maściami, które wypalą Ci skórę w panterkę i zrób sobie tatuaż, Wystaw się na widok publiczny, na spojrzenia przechodniów, poznasz wtedy dokładnie odczucia, zwłaszcza na starość, gdy przybędzie zmian na obwisłej, pomarszczonej skórze.
Nie jest Ci przykro wchodzić w intymną sferę naszych uczuć, nie powinna Cię dziwić agresja, chyba większość z nas ma już dosyć tych głupich ankiet. :boring:
Nie, nie porównuję...Chciałam tylko pokazać, że oceniasz mnie nic o mnie nie wiedząc.Walczę ze swoja chorobą od 30 lat. Nie będę opisywać jak wyglądam, ile przeszłam terapii i ile mnie to kosztowało. Ale oczywiście, cokolwiek bym nie napisała, TY masz gorzej i uważasz, że to daje Ci prawo do oceniania innych..to jest przykre...Chorujesz na łuszczycę. Domyślam się, że Twoje doświadczenia są ciężkie, ale to nie znaczy, że inni tez takich nie mają. Nie masz pojęcia jakie są moje, więc nie oceniaj.
Nie wchodzę w sferę Waszych intymnych uczuć - nie narzuciłam Wam wypełniania badania, a jedynie POPROSIŁAM. Czy wypełnisz czy nie to Twój wybór, którego Ci nie odbieram. Masz prawo myśleć, że to jest głupie, w taki wypadku nie musisz tego wypełniać. I ok. Ale nie bądź agresywna.
Koralina pisze:. Ale oczywiście, cokolwiek bym nie napisała, TY masz gorzej i uważasz, że to daje Ci prawo do oceniania innych..to jest przykre...Chorujesz na łuszczycę. Domyślam się, że Twoje doświadczenia są ciężkie, ale to nie znaczy, że inni tez takich nie mają. Nie masz pojęcia jakie są moje, więc nie oceniaj.
Ja Ciebie nie szukałam i nie interesuje mnie na ile jesteś świadoma swojego ciała, mam nadzieję, że NASZE odpowiedzi zaspokoiły Twoją chorą ciekawość.