Jeśli chcesz zareklamować swój produkt, to jest to odpowiednie miejsce. Pamiętaj jednak, aby umieszczać reklamy dotyczące tylko tematyki forum.
 Bożena65
Proponuję zapoznanie się z preparatem Laminine.
Na tej stronie znajdują się linki z informacjami o tym suplemencie
http://lami9.xlx.pl/

Pare doświadczeń odnośnie Laminine i łuszczycy.
Jest wiele doświadczeń o tym preparacie stosowanym m.in. w łuszczycy na You tube
po angielsku z różnych państw, proponuję poszperać.

Mężczyzna, 28 lat. Przez 12 lat cierpiał na dotkliwą formę łuszczycy.
Zażywał Laminine po 2 kapsułki 2 razy dziennie przez 4 miesiąca. W
rezultacie skóra całkowicie się oczyściła.

Kobieta, 50 lat. Zaawansowana łuszczyca przez ostatnie 33 lata. Stan na
28.01.2014r – Przez 12 lat co roku jeździła nad morze martwe w celach
leczniczych. 10 razy przeszła cykle lecznicze na Kubie w centrum
leczenia łuszczycy. W ciągu każdego roku: 6 miesięcy pracowała – 6
miesięcy przebywała w szpitalu. Po miesiącu zażywania Laminine zaczęli
zanikać żylaki, rozpoczęła się normalizacja pracy jelita. Po 1,5
miesiącach – polepszenie wzroku i rozpoczęła się odbudowa płytek paznokci.
Stan na 28.03.2014 – Po dwóch miesiącach zażywania Laminine zaczął
złuszczać się naskórek. Stan na 28.07.2014 – całkowicie oczyściła się
skóra. Stan na 01.09.2014 – Pierwszy w życiu wyjazd nad morze nie w
celach leczniczych, tylko w celu wypoczynku. Pierwsze sukienki bez
rękawów. Pierwszy raz odczuwanie komfortu bycia we własnym ciele.

Kobieta, 50 lat.
Zaawansowana łuszczyca przez ostatnie 33 lata. /patcz zdjęcia poniżej/
Stan na 28.01.2014r. - Przez 12 lat co roku jeździła nad morze martwe w celach leczniczych.
10 razy przeszła cykle lecznicze na Kubie w centrum leczenia łuszczycy.
W ciągu każdego roku: 6 miesięcy pracowała – 6 miesięcy przebywała w szpitalu.
Po miesiącu zażywania Laminine zaczęli zanikać żylaki, rozpoczęła się normalizacja pracy jelita.
Po 1,5 miesiącach – polepszenie wzroku i rozpoczęła się odbudowa płytek paznokci
Stan na 28.03.2014 - Po dwóch miesiącach zażywania Laminine zaczął złuszczać się naskórek.
Stan na 28.07.2014 - całkowicie oczyściła się skóra.
Stan na 01.09.2014 - Pierwszy w życiu wyjazd nad morze nie w celach leczniczych, tylko w celu wypoczynku.
Pierwsze sukienki bez rękawów. Pierwszy raz odczuwanie komfortu bycia we własnym ciele.

Film po rosyjsku o tej kobiecie https://www.youtube.com/watch?v=Iws_TuAwv_U

Podzielę się z Wami własnymi problemami ze skórą. Przez całe życie miałam ładną cerę.
Trzy lata temu na skórze szyi i twarzy zaczęły się pojawiać czerwone, swędzące i piekące plamy. Skóra wyglądała jak poparzona.
Żaden dermatolog nie postawił diagnozy. Jedni twierdzili, że to reakcja na słońce, inni uczulenie, ale nie wiadomo na co itd.
Natomiast wszyscy lekarze proponowali tylko jedno – krem ze sterydami. Próbowałam różnych specyfików i bez efektu.
W kwietniu dowiedziałam sie o Laminine. Wykupiłam tylko Pakiet Aktywacyjny, a więc nie miałam zbyt dużo Laminine.
Przez pierwszy miesiąc zażywałam po 1 kapsułce dwa razy dziennie. W następnych miesiącach po 3 lub 4 kapsułki Laminine dziennie,
oraz 1 Didestive i 1 Immune. Po dwóch miesiącach zażywania Laminine czerwone plamy zniknęły i nie ma nawrotu dolegliwości.
Obecnie stosuję 2 lub 3 Laminine dziennie, 2 Digestive i 1 Immune. Muszę dodać, że stossując tak niewielkie dawki pozbyłam się
jeszcze kilku innych dolegliwości.

https://www.youtube.com/watch?v=3AyQOixKzTY
Awatar użytkownika
 szater
Nie żeby złoswie ale ilez ja już takich cudownych preparatów poznałami zastosowałam przez ponad 50 lat walki z łuszczycą,wszystkie wyjątkowo mi wyczysciły....szkoda że jedynie kieszenie :notguilty: