W tym miejscu piszemy o przebiegu swojego leczenia, radzimy się innych odnośnie leczenia własnego przypadku choroby.
 Michau
Witam wszystkich jestem nowy na forum chciałem opisać przebieg mojej choroby może ktoś to kiedyś przeczyta.. moja choroba zaczęła się w 2011 roku na dłoniach początkowo myślałem że to atopowe zapalenie skóry :D niestety to była ł aż do 2014 były to tylko dłonie i mała plama na głowie która dała się leczyć lacoid crelo niestety w 2014 już pojawiło się na łokciu jednym póżniej drugim i są do tej pory niestety od 4 mcy zaczęła się jazda.... zajęło mi pachwiny , pod pachami, teraz mam juz kropki na całym ciele ;/ w grudniu 2015 byłem w szpitalu tam troce sie poprawiło ale nie na długo teraz jest jeszcze gorzej...zaczałem stosować ostropest, zioło uczepu...zmieniłem diete niby troche sie polepszyło ale i tak,,,,,jestem załamany;/ a co stosuje ....novate - b. dobra maść/krem na łokcie i plamki na ciele a na pachwiny polecam clotrimazolum i lorindden c ....
Awatar użytkownika
 antonia
Witam Michau,
Stosujesz bardzo silne sterydy, stąd skutki ataków łuszczycy. Poczytaj o tym trochę zanim zaczniesz polecać maści, które przynoszą więcej szkody niż pożytku.