Jesteś nowy(a) na forum? Przywitaj się, przedstaw, napisz kilka słów o sobie, swoich zainteresowaniach, jak rozpoczęła się u Ciebie łuszczyca.
 ajwen
Mam zdiagnozowaną łuszczycę, mój dermatolog za każdym razem przepisuje mi protopic który chyba mi słabo pomaga. Łuszczycę mam po ojcu, jednak ja mam bardziej rozległą(bardzo dużo czerwonych plam na łydkach) i w wielu innych miejscach :( Mam nadzieję, że to forum chociaż trochę mi pomoże w walce z łuszczycą. Pozdrawiam serdecznie ! :)
Awatar użytkownika
 Paweł
Czołem,

To może warto rozważyć zmianę lekarza. Protopic największą skuteczność ma na łuszczycę twarzy. Gdzie indziej jest słabo skuteczny.
Awatar użytkownika
 henia
Maści pierwszej linii walki, jak ja je nazywam, są na receptę czyli refundacja, dlatego tak jak Paweł - do dermatologa trza :D Powodzenia
 Gwiazdeczka
W jakich częściach ciała występuje u Ciebie łuszczyca? Ja Protopic używałam tylko na twarz, gdyż tam mi najlepiej działał. Jednak od jakiegoś czasu zupełnie nie pomaga. Proponuje zmienić dermatologa. Ogólnie jestem za konsultacją z różnymi lekarzami! :) Ja również jestem tu nowa!