Tu możesz porozmawiać na różne tematy niezwiązane z łuszczycą.
Awatar użytkownika
 Paweł
Witajcie,

Beata Trojanowska jest osobą bardzo zaangażowaną w pomoc chorym na łuszczycę i łuszczycowe zapalenie stawów. Od wielu lat pomaga chorym, radzi im, organizuje spotkania. Niestety tym razem to Beata potrzebuje Waszej pomocy.

Od stycznia, Beata ciężko walczy o swoje zdrowia a od maja, również o życie.

W styczniu przeszła ciężką operację kręgosłupa, która niestety w powikłaniach pooperacyjnych, zaskutkowała niedowładem barku. A w maju wykryto również u niej, złośliwego nowotworu otrzewnej.
Na dziś Mała walczy - jest w trakcie chemioterapii. Niemniej szczupłość jej możliwości finansowych, jak też rozległość i kosztowne leczenie, stają coraz częściej największą z przeszkód, w kontynuowaniu tak leczenia, terapii, jak i życia.

Od lat Beata jest członkiem Stowarzyszenia Psoriasis. A tutejszej społeczności, forumowej, znana jest jako twórca takich inicjatyw jak - "Petycja o uznanie ł., jako choroby przewlekłej"; czy serwisu Biedronkowo info.
I to właśnie społeczność skupiona przy "Biedronkowie" od stycznia wspiera tę jej walkę, tak duchowo jak i materialnie http://forum.biedronkowo.info/viewtopic.php?f=49&t=8150

Jednak szczupłość naszych możliwości, jak też rozległość potrzeb, ośmiela mnie do wystąpienia, Tu i do Was, z wielką prośbą o włączenie się w pomoc, którą już prowadzimy.

Myślę też, że to jest ten dobry moment aby - ktoś z nas, najbardziej potrzebujący i najbardziej doświadczany przez los, doświadczył nawet odrobiny naszego wsparcia; tak duchowego jak i materialnego.

Będziemy wdzięczni - za każdą ciepłą myśl, modlitwę, jak też wsparcie finansowe.

Od stycznia środki finansowe na cele Beaty zbierane są na koncie:

Małgorzata Gorgolewska
Konin
mBank nr. konta 26 1140 2004 0000 3702 7541 1458

W imieniu Beaty i swoim z góry dziękuję za każdą, nawet najdrobniejszą wpłatę.
Awatar użytkownika
 szater
"Człowiek jest wielki nie przez to, co ma, nie przez to, kim jest,
lecz przez to, czym dzieli się z innymi."

Jan Paweł II

Obrazek
Awatar użytkownika
 henia
Hmmm....
Witam,

Mam wielką potrzebę ale też i wielką prośbę do Tutejszej Społeczności - szukam dróg pomocy, jak też wsparcia dla mojej przyjaciółki - Beaty Trojanowskiej.

Od stycznia, Beata ciężko walczy o swoje zdrowia a od maja, również o życie.
W styczniu przeszła ciężką operację kręgosłupa, która niestety w powikłaniach pooperacyjnych, zaskutkowała niedowładem barku. A w maju wykryto również u niej, złośliwego nowotwora otrzewnej.
Na dziś Mała walczy - jest w trakcie chemioterapii. Niemniej szczupłość jej możliwości finansowych, jak też rozległość i kosztowne leczenie, stają coraz częściej największą z przeszkód, w kontynuowaniu tak leczenia, terapii, jak i życia.

Od lat Beata jest członkiem Stowarzyszenia Psoriasis. A tutejszej społeczności, forumowej, znana jest jako twórca takich zjawisk jak - "Petycja o uznanie ł., jako choroby przewlekłej"; czy serwisu Biedronkowo info.
I to właśnie społeczność skupiona przy "Biedronkowie" od stycznia wspiera tę jej walkę, tak duchowo jak i materialnie http://forum.biedronkowo.info/viewtopic.php?f=49&t=8150

Jednak szczupłość naszych możliwości, jak też rozległość potrzeb, ośmiela mnie do wystąpienia, Tu i do Was, z wielką prośbą o włączenie się w pomoc, którą już prowadzimy.

Myślę też, że to jest ten dobry moment aby - ktoś z nas, najbardziej potrzebujący i najbardziej doświadczany przez los, doświadczył nawet odrobiny naszego wsparcia; tak duchowego jak i materialnego.

Będziemy wdzięczni - za każdą ciepłą myśl, modlitwę, jak też wsparcie finansowe.

Od stycznia środki finansowe na cele Beaty zbierane są na koncie:

Małgorzata Gorgolewska
Konin
mBank nr. konta 26 1140 2004 0000 3702 7541 1458

Z wielką ufnością w szczodrobliwość Waszych serc, serdecznie pozdrawiam :*
Henia
A tu źródło tej mojej wypowiedzi - http://luszczyca.org.pl/p2/forum/index. ... topic=7960
Awatar użytkownika
 antonia
hmmm.... sie czasami zapomni ująć w cudzysłów :crazy: :crazy:

Mam nadzieję Heniu, że Twój apel poruszy ludzkie serca :* :*
Awatar użytkownika
 henia
antonia pisze:[...]Mam nadzieję Heniu, że Twój apel poruszy ludzkie serca :* :*
Twojego serca Antonia, to ja akurat nie muszę poruszać - z wyciągniętą dłonią, jesteś od stycznia. Bardzo, bardzo Ci dziękuję :*

Tak jak i Pawłowi, który już zadziałał czynem. Dziękuje Pawle za wpłatę :*

Ps. Na braki nawiasowe, nie jestem jakoś szczególnie uczulona, a już w takiej sprawie, to w ogóle. Niemniej na manipulowanie przy słowie, już niestety tak :notguilty:
Awatar użytkownika
 Paweł
Dobrze napisane, więc zostawiłem. A ja to nawet nie wiedziałem, kto to napisał, jakiś taki rozkojarzony byłem. Dodałem tylko parę słów od siebie :)
Awatar użytkownika
 henia
Witajcie,

W imieniu Beaty, swoim jak też "głównej księgowej" tego "przedsięwzięcia", z całego serca dziękuję społeczności, za dokonywane wpłaty.
Jestem niezmiernie zbudowana Naszą postawą. Niemniej zaznaczyć też pragnę tu, iż ze względu na obecny stan zdrowia Beaty, Wasze wpłaty spływają do niej bezimiennie.
Jeżeli jest inna potrzeba darczyńcy, proszę o zaznaczenie tego podczas robienia przelewu. Pozdrawiam serdecznie, i z serca dziękuję :*

Ps. Młoda walczy jak lew <3
Henia

Spotkanie Opłatkowe 2015r.
Załączniki
wigilia.jpg
wigilia.jpg (66.43KiB)Przejrzano 1936 razy