Tu umieszczamy tematy dotyczące łuszczycy w ujęciu ogólnym, czyli zwykle nie pasujące do innych działów.
 agatha26
Witam. Jestem studentką kosmetologii,na studiach magisterskich.Zdecydowałam się na pisanie pracy badawczej, na temat ŁUSZCZYCY I JEJ LECZENIA W XXI WIEKU,ponieważ moja bliska osoba posiada ten problem i jest mi ten temat bardzo bliski. ZWRACAM SIĘ Z PRZEOGROMNĄ PROŚBĄ DO KAŻDEGO Z OSOBNA o POŚWIĘCENIE KILKU MINUT I WYPEŁNIENIU ANKIETY. Potrzebuje około 200 pacjentów, więc każdy głos jest bardzo ważny. Oto link do ankiety: https://www.interankiety.pl/interankiet ... a60441ba40
Z góry BARDZO DZIĘKUJE :)
Awatar użytkownika
 Paweł
Ankieta jest z błędami. Część pytań powinno być wielokrotnego wyboru np. 10, 11, 22.

Błędy: 13, 24, 27
 Alicja
Ankieta jest źle skonstruowana, z błędami. Pisana według jakiegoś gotowca z internetu? Jak do pracy magisterskiej - to słabo. Wyniki też nie będą niczego prawdziwego o łuszczycy mówiły.
Awatar użytkownika
 antonia
agatha26 pisze: Jestem studentką kosmetologii,na studiach magisterskich
Jakim sposobem udało Ci się dojść tak wysoko nie znając podstawowych zasad ortografii? :surprised:
 agatha26
Ankieta, była sprawdzana przez Panią Doktor..... także zostawię to bez komentarza, bo niektórzy żyją tylko po to by obrażać innych. Dziękuję za spostrzeżenia i pozdrawiam :)
Awatar użytkownika
 antonia
agatha26 pisze: bo niektórzy żyją tylko po to by obrażać innych. Dziękuję za spostrzeżenia i pozdrawiam
No właśnie, nie przyszło Ci do głowy, że to Ty nas obrażasz komponując niestaranną, nieskładną ankietę z błędami ortograficznymi, czy jako kosmetolog też będziesz tak traktować swoich klientów? :(
Awatar użytkownika
 Paweł
Znaczy tam ortów nie ma. Tylko błędy w pytaniach tzn coś z nimi jest nie tak.

Np. 24 odp: Metoda Puva Inne jakie?

10: co ma zaznaczyć osoba, która ma zajęte piszczele i stopy? Nie przejdzie przez to pytanie. Ja mam na skórze głowy i paznokciach i też nie przejdę przez to pytanie. Bo po pierwsze nie ma możliwości wielokrotnego wyboru. Po drugie nie mam zmian na grzbietach rąk, więc odpowiedź grzbiety rąk i paznokcie odpada.

Taka konstrukcja sprawia, że będziesz miała nieprawdziwe dane i dużo odpowiedzi "inne" (gdzie nie ma też możliwości napisania jakie?).

Summa summarum ta ankieta niczego nie zbada, bo jest wadliwa.

Słabego promotora masz. Pewnie na masówkę idzie.
Awatar użytkownika
 antonia
Już nie bo "rzadnych" zostało poprawione na żadnych, :thx: ale"dziegdzie" w dalszym ciągu figurują :D :D