Jesteś nowy(a) na forum? Przywitaj się, przedstaw, napisz kilka słów o sobie, swoich zainteresowaniach, jak rozpoczęła się u Ciebie łuszczyca.
 CAM
DLA ZNAJOMYCH KAMA.CHORUJĘ OD 10 LAT NA ŁUSZCZYCĘ PLACKOWATĄ,KTÓRĄ DOSTAŁAM W PREZENCIE NA 40-STKĘ.I JEST ZE MNĄ DO DZIŚ CHOCIAŻ .RAZ LEPIEJ ,RAZ GORZEJ,CZASAMI DOŁY.ALE CÓŻ WY MNIE ROZUMIECIE,DLATEGO CHCĘ Z WAMI GADAĆ,GADAĆ A CZASAMI PONARZEKAĆ :(
Awatar użytkownika
 antonia
Witaj Kama! Mogę tak Cię nazywać?
Witaj i gadaj, gadaj o wszystkim co Ci na sercu leży i pytaj o wszystko , co Cię interesuje. My kochamy gaduły, różnościami się leczymy, wzajemnie wspomagamy i czasem spotykamy w realu. Mam nadzieję, że dobrze się poczujesz wśród nas. :* :*
Awatar użytkownika
 szater
Witam i ja....troszkę sezon wakacyjnu przeszkadza w gadaniu....bo wolimy czas spoedzac na swiezym powietrzu ale...pisz zawsze kotos chetny sie znajdzie...pozdrawiam i witaj na forumku :)
 CAM
DZIĘKUJĘ ZA CIEPŁE POWITANIE.JUŻ WIEM,ŻE DOBRZE MI Z WAMI.BĘDĘ MOGŁA SIĘ "OTWORZYĆ",ROZMAWIAĆ O WSZYSTKIM NA POWAŻNIE I Z HUMORKIEM.BUZIAKI :)
Awatar użytkownika
 szater
Postaramy sie sprostac twoim potrzebom :P
Gorac jest niemiłosierny wiec i net czasem zle chodzi ale....dawaj do oporu....biedroneczko :D