- 15 cze 2015, o 20:24
hej, mam pytanie odnośnie kilku leków. 5 lat temu zaczeła sie moja 'przygoda z łuszczycą' jak i z nerwica i depresją. byłam wtedy u dermatologa który powiedział że dopoki mam problemy z psycha to sie tego nie pozbęde co mnie mocno zdołowało, przepisał mi wtedy szampon po którym tylko piekła mnie skóra. przez te 5 lat i z psychą było coraz gorzej, jak i z łuszczycą. w końcu staram się ogarnąć, wybrałam się do dermatologa ponownie, okazało sie ze prócz łuszczycy na całym brzuchu mam grzybice na zgięciach rak i nóg.. dostałam szampon captis duo, emulsje versic, triderm, medidem, i tabsy flucorta. I w związku z tym mam pytanie, czy ktoś używał tych leków, czy mają jakieś skutki uboczne? po ubokach psychotropów jestem przerazona gdy mam brać jakiekolwiek leki.. zwłaszcza że mam ciągłe bóle w okolicach nerek i góry brzucha, a na ulotce pisze żeby tego nie stosowac przy chorobach nerek i wątroby.. gdy pytałam się o to mojej olewczej internistki stwierdziła tylko że dopóki nie mam na papierze stwierdzonych chorób to żebym to zażywała... a panicznie boje się nawet tych głupich kremów bo boję sie że moga mi juz calkowicie rozwalić wątrobe bądz mieć inne uboki :/
ktokolwiek miał jakieś doświadczenia z tymi lekami?
ktokolwiek miał jakieś doświadczenia z tymi lekami?