W tym miejscu piszemy o przebiegu swojego leczenia, radzimy się innych odnośnie leczenia własnego przypadku choroby.
gerardbutler pisze:czytalam ze mozna miec luszczyce przez ni9etolerancje glutenu i warto zro bic takie testy....chyba zrobie
"Dla potwierdzenia rozpoznania niezbędne jest wykonanie endoskopii przewodu pokarmowego z pobraniem wycinków do badania mikroskopowego." :crazy:

lepiej zastosować metodę Basieńki44 :D

Myślę, że generalnie nie powinniśmy objadać się glutenem.
mozna miec nietolerancje na gluten i...nie ma sie łuszczycy,dieta nijak sie ma do mojej panny ł,moge jesc,nie jesc,poscic lub zyc rozpasanie a ona ma to gdzies,jak chce zniknie(nigdy samoistnie) a jak nie to sypnie mocniej...po lekach lub stresie.Zmarnowałam kupe czasu na katowanie sie dietami,odmawiałam sobie wszystkiego i....efekt mierny,zrozumialam ze nie ma zadnego pewnika,wiec chce cieszyc sie życiem i nie miec w głowie tylko jednego-JAK SIE ZALECZYC :P znam duzo ciekawszych sytuacji w zyciu,im mniej sie nią zajmuje,im radosniej żyje tym i ona ciszej siedzi :D
szater pisze:mozna miec nietolerancje na gluten i...nie ma sie łuszczycy,dieta nijak sie ma do mojej panny ł,moge jesc,nie jesc,poscic lub zyc rozpasanie a ona ma to gdzies,jak chce zniknie(nigdy samoistnie) a jak nie to sypnie mocniej...po lekach lub stresie.Zmarnowałam kupe czasu na katowanie sie dietami,odmawiałam sobie wszystkiego i....efekt mierny,zrozumialam ze nie ma zadnego pewnika,wiec chce cieszyc sie życiem i nie miec w głowie tylko jednego-JAK SIE ZALECZYC :P znam duzo ciekawszych sytuacji w zyciu,im mniej sie nią zajmuje,im radosniej żyje tym i ona ciszej siedzi :D
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
mozna miec nietolerancje na gluten i...nie ma sie łuszczycy
a jednak wielu po odstawieniu glutenu(a nawet tylko chleba i mącznych) pozbywa się łuszczycy przypadek to :notguilty: :notguilty:
  • 1
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 23