Jesteś nowy(a) na forum? Przywitaj się, przedstaw, napisz kilka słów o sobie, swoich zainteresowaniach, jak rozpoczęła się u Ciebie łuszczyca.
Awatar użytkownika
 szater
SZATER kobieto jak juz nie mozesz zapamietac to odwzoruj LITERKA PO LITERCE :devil:

...jak bedziesz pisała madrze i na temat to wszystko bedzie ok...tylko nie wiem czy potrafisz... :devillaugh:
Awatar użytkownika
 puma
to może i ja się przywitam- witaj ab7807
przeczytałam twoje posty i prawdę powiedziawszy zauważyłam jeden wielki haos. wynikał on raczej z braku znaków przestankowych niż z treści ponieważ nie choruję zbyt ciężko i nie znam leków o których piszesz.ale nie podoba mi się jedna rzecz, mianowicie reklama. nie piszesz jakie produkty stosujesz ani z jakim efektem tylko od razu, że wszystkie produkty danej firmy są super ekstra, a przypadkowo ty je rozprowadzasz. może powinnaś napisać w dziale "reklama" i nie było by dyskusji.
 bodzia09
ab7807 widzę, że szater zaszła Ci za skórę. Myślę, że jest to miła i dobra osoba, :) choć ona o sobie tak nie powie :) Zostań z nami jak najdłużej i niech to forum służy Ci dobrą radą i pomocą na ile tylko się da. :) Zawsze można tu znaleźć coś dla siebie, co można popróbować i zobaczyć jak działa. : :) Życzę powodzenia w szukaniu i znajdywaniu potrzebnych wiadomości. Pozdrawiam serdecznie i ciepło :* :* :*