Tu piszemy o leczeniu tradycyjnym stosowanym w łuszczycy, czyli o maściach, płynach, tabletkach i zastrzykach oraz o światłolecznictwie.
 goha9229
Wita. Czy orientujecie się jaki szampon dziegciowy mogę dostać w aptece? Dawno nie stosowałam go i chciałam kupić wczoraj polytar a tu Pani mi mówi że on już od dawna nie jest dostępny. A więc czy są jakieś inne? :)
Awatar użytkownika
 Shamhat
Poszukaj na all.... rosyjskiej firmy, seria: Recepturu Babuszki Agafii, albo Zioła Agafii dla Bani.
 paulinab108
mnie ostatnio pasują szampony polskiej firmy Paraderm PLUS i Paraderm Salic, cena ok. 15 zł. po umyciu włosy nie śmierdzą i nie potrzeba myć innym szamponem (mam gęste włosy średniej długhości)
 goha9229
Też dostałam w końcu w sklepie zielarskim Paraderm. A czy on wam pomaga zaleczyć? bo ja myje już może 4ty raz i poprawy duzo nie widze. pamietam że pare lat temu jak pierwszy raz używałam Polytaru to zaleczył mi całą głowę kompletnie;) ale przy następnym podejściu za jakiś czas nie działał już wogóle ;/ eh trudne to życie łuszczyka :D
 meggi77
Hmm no ja mam zdecydowanie mniej na głowie. Ale oprócz Paradermu zaczęłam stosować tez ocet jabłkowy.