Tu możesz porozmawiać na różne tematy niezwiązane z łuszczycą.
Awatar użytkownika
 antonia
To cudowna roślina, niesamowita, samo dobro! Sprawdziłam to na sobie, swojej rodzinie i przyjaciołach, jest fantastyczna nie tylko na łuszczycę, leczy wiele chorób, którym leki farmaceutyczne nie pomagają.
Awatar użytkownika
 Shamhat
O, wrotycz? tego jeszcze nie próbowałam :)
Jak myślicie czemu takie różnice w cennie od 2,00-5,00zł za ok 50,0g?
A co do Twojej lordozy Karolino, czy ogólnie bólu kręgosłupa, są fizjoterapeuci-ortopedzi, osteopaci, jeden taki /nie chce tu robić reklamy/ bardzo pomógł min. mojej mamie, przyjmuje w Krakowie i Katowicach, ale napewno w innych częściach kraju też są tacy specjaliści, tylko że ... nie jest to tania impreza i czasem jedna wizyta nie wystarczy :(
Awatar użytkownika
 Shamhat
Z lordozą na fitnes?
 karo.kari
Mnie też czasem boli kręgosłup jednak ja mam pogłębiona lordozę lędźwiową a nie zniesioną jak autorka tematu. Wpływa to u mnie na ogólnie słabą postawę i osłabienie mięśni tułowia, co powoduje, że nie są one w stanie "podtrzymać" kręgosłupa w odpowiedniej postawie. Mi pomagają ćwiczenia wzmacniające mięśnie grzbietu i brzucha. Myślę, że ewentualne ćwiczenia fitness powinny zostać skonsultowane z ortopedą, fizjoterapeutą. Za to jak najbardziej basen lub aqua-aerobik :)