W tym miejscu piszemy o przebiegu swojego leczenia, radzimy się innych odnośnie leczenia własnego przypadku choroby.
 ryba
Witam,
Jeszcze rok temu miałam całe łydki pokryte zmianami, zaczynało się również na udach i na plecach. Załamana zamieniłam normalne mydło i żele pod prysznic na MYDŁO DZIEGCIOWE dostępne na allegro. Stosowałam bez większych nadziei, ale po jakimś czasie zauważyłam, że łuszczyca się łagodzi. Strupy zaczęły powoli znikać i nie robiły się nowe. Po dość długim czasie zostały tylko czerwone plamy, co w sumie było równie nieestetyczne jak te strupy. Kupiłam krem EVOLET na blizny i rozstępy i znowu bez większych nadziei stosowałam. Dość dużo czasu minęło, ale po systematycznym stosowaniu -raz dziennie wieczorami, po łuszczycy na nogach nie ma śladu. Obecnie jestem w ciąży i zaprzestałam używać mydła dziegciowego, na szczęście nic ponownie się nie pojawia.
Gratuluje....stanu błogosławionego :* cudny czas a i łuszczyca spokojniej najczesciej siedzi,odezwac sie może i pewnie odezwie po urodzeniu maluszka.Zdrówka życze i serdecznosci. :)
 ryba
Dziękuję :) Lekarz mnie już uprzedzał przed pogorszeniem po porodzie. Czekam, żeby zobaczyć znowu te nogi, choć wydaje mi się, że będzie dobrze. Niestety na głowie jeszcze się nie pozbyłam tego paskudztwa i już teraz widzę znaczne pogorszenie. Stosuję krem co jakiś czas i widzę, że w jakimś stopniu pomaga złagodzić, mimo iż jest na blizny i rozstępy :) kto by pomyślał...
Pozdrawiam :)