Jesteś nowy(a) na forum? Przywitaj się, przedstaw, napisz kilka słów o sobie, swoich zainteresowaniach, jak rozpoczęła się u Ciebie łuszczyca.
Awatar użytkownika
 ab7807
witam wszystkich, jestem kobietą z warszawy, mam 32 lata. od 14 r życia choruje na łuszczyce ale dopiero w 2000r lekarze postawili doagnozę, że jest to łusczyca, wczesnuej leczyli mnie na wszystko ale nie na łuszczycę. Od 2004r zaczęły sie juz dolegliwości stawowe i diagnnoza poczatkowa łuszczycowe zapalenie stawoe, ale jak byłam w Instytucie Reumatologii na Spartańskiej prof Łącki - super czlowiek podważyl doagnoże czy jednak nie rzs ale wypisali mnie do domu, bez żadnych dodatkowych badań.
bardzo cierpię i psychicznie i fizycznie z powodu wyglądu oraz z powodu bóli stawowych.

witam wszystkie biedroneczki na forum.
Awatar użytkownika
 Paweł
Witamy w rodzince :)

Z nami nie zginiesz ;) Trochę słabo, że lekarze zostawili Cię bez jednoznacznej diagnozy :/ Już nie wspominając o tak długim leczeniu "wszystkiego" oprócz łuszczycy.

Mam nadzieję, że znajdziesz tu wsparcie i wartościowe porady.

Jeszcze raz witam :)
Awatar użytkownika
 szater
Witam i ja serdecznie....troszke dziwne mi sie to wydaje ze tak sobie wypisano cie ze szpitala bez wskazan co robic dalej.....na twoim miejscu zaczepiłabym sie przy jakims dobrym reumatologu i działała...stawówka nie czeka ,rujnuje stawy....zadbaj o siebie ....szukaj pomocy :D
Awatar użytkownika
 ab7807
szukam pomocy nie tylko w kakarzach ale i na forach dlatego sie tutaj pojawiłam.
Tak Paweł byłam leczona przez 8 lat na atopowe na łojotokowe zapalenie skóry i na inne cuda, bralam tabletki i smarowaidla ale nic, dopiero po tylu latach sie pokapowała p. doktór że to łusczyca. ale zrobiła swoje i się strasznie zadomowiła na mnie. a jeszez stawy starsznie mnie bolą, jestem na syntetycznej morfinie a i tak ból okropny.

witam raz jeszcze i mam nadzieję, że znajdę tutaj wsparcie i pomoc w leczeniu.
Awatar użytkownika
 szater
nie łatwiej napisac Tramadol...ktory wiekszosc z nas z łzs czy rzs łyka jak tik-taki....tylko tak dramatycznie....MORFINA SYNTETYCZNA :devillaugh:
 dora1000
Ja raz wzięłam tramadol, bo miałam w znieczuleniu usuwane guzki. Czułam się jakbym była naćpana.

Pozdrowionka
 bodzia09
Witam i ja w Naszej dużej rodzinie jak to określił Paweł. Szkoda, że przez tyle lat byłaś leczona na wszystko tylko nie na łuszczycę. Choroba jak piszesz zrobiła swoje. Jednak wierzę, że zaglądając tu na stronę zdobędziesz potrzebne wiadomości, które pomogą Ci w leczeniu. Życzę powodzenia i trzymam kciuki.
Awatar użytkownika
 ab7807
szater pisze:nie łatwiej napisac Tramadol...ktory wiekszosc z nas z łzs czy rzs łyka jak tik-taki....tylko tak dramatycznie....MORFINA SYNTETYCZNA :devillaugh:

smaczego szater ja jestem na fentanylu a nie tramadolu, tramadol brałam pod język a nie łykałam na samym początku choroby jak tylko trafiłam do poradni leczenia bólu.

i jak zwykle masz znów do mnie jakies ale i chcesz pokazac swoje wielke ja.
Awatar użytkownika
 ab7807
bodzia09 pisze:Witam i ja w Naszej dużej rodzinie jak to określił Paweł. Szkoda, że przez tyle lat byłaś leczona na wszystko tylko nie na łuszczycę. Choroba jak piszesz zrobiła swoje. Jednak wierzę, że zaglądając tu na stronę zdobędziesz potrzebne wiadomości, które pomogą Ci w leczeniu. Życzę powodzenia i trzymam kciuki.

Bodzia bardzo dziękuję, mam nadzieję, że jeszcze nerwowo wytrzymam docinki i bedę tutaj na forum ale nie wiem czy to dobry pomysł abym pisala tutaj bo kazdy jeden mój wpis jest od razu komentowany w sposób mało miły przez szatar. a nie jest to miłe i to nie ja mam ze soba oroblem ale chyba ta osoba sama ze sobą, bo ja mam owszem problemu zdrowotne ale z psychiką u mnie ok i nie czepiam sie ludzi że coś napisali.

pozdrawiam wszystkich przyjaznych mojej osobie.