Tu możesz porozmawiać na różne tematy niezwiązane z łuszczycą.
Awatar użytkownika
 Paweł
Ufff w końcu po tych zimnych dniach u mnie słoneczko wywaliło xD Trza korzystać ze słońca póki jest ;) Ale jakoś czasu nie mogę na to znaleźć :crazy: A u Was dopisuje pogoda? Bo u mnie ani chmurki :D
Awatar użytkownika
 Paweł
A ja może w weekend skorzystam trochę ze słońca. Taka fajna pogoda to muszę trochę się posmażyć :D Jak jest słońce to mi się nic nie chce robić tylko wylegiwać na nim ;)
Awatar użytkownika
 szater
Lato nam sie konczy i jak mniemam wszyscysmy podsmazeni niezle.Całe dwa miesiace z hakiem nosiło mnie po całaj Polsce i...teraz powinnam pójsc na zasłużony wypoczynek.Rozleniwiłam sie,wszelkie sprawy lecznicze(poplanowane)wzięły w łep-czasu nie było,poprzyjazniłam sie,odkwasiłam w górach i....do pracy xD
A moze tak do Suwałk wyjechac? :D
Awatar użytkownika
 Paweł
No u mnie to od początku tygodnia zimno się zrobiło. Wieje, a słońce też nie takie ciepłe :cool: W sumie to w te lato nie miałem wiele okazji, żeby gdzieś wyjeżdżać. I też nie za wiele razy się kąpałem w jeziorkach, a w morzu to wcale się nie pluskałem w tym roku ;( Jeśli by była okazja jeszcze w te lato to za 2 tyg w weekend bym się pokąpał, tylko, że coś czuję, że wtedy to już w ogóle będzie zimno :( Ale i tak całkiem niezłe te lato było :D
Awatar użytkownika
 puma
ja pohasałam troszkę po górach, pogoda była świetna, słonko wygoniło dziadostwo ze skóry. no ale niestety wróciłam do domu, do pracy, wróciło zimno, i niestety wraca też kochaniutka ł, a w związku z tym wraca cygnolinka i mazianie :annoyed:
Awatar użytkownika
 Paweł
No, ale przynajmniej odpoczęłaś od "przyjaciółki" na wakacjach ;) Masz siły do dalszej kruzjaty mam nadzieję :cool:

A z tą pogodą to faktycznie już nie jest zbyt ciekawie, wczoraj to nawet znów grad padał u mnie :totalshock:
 kaśka69
Ja w tym roku miałam bardzo długie wakacje.....najpierw szpital :angry: , pózniej rehabilitacja :( i dopiero dawno zaplanowane wakacje :D :D na wsi- 5 chat na krzyż , las , jeziorko, super :D
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 18