Tu piszemy o leczeniu tradycyjnym stosowanym w łuszczycy, czyli o maściach, płynach, tabletkach i zastrzykach oraz o światłolecznictwie.
Awatar użytkownika
 Mateusz_29
Witam miał ktoś z was doświadczenia z maściami dostępnymi poza Polska?Np. stosowanych w Stanach,GB lub Francji?
 michal1234
cze Mateusz ja pracóje w Holandij i mam tu swojego lekarza dermatoloda i mam calkiem nowe leki te z polski mi nie pomagaly a teraz zaczolem sie tu leczyc i jest wielka poprawa 60% luski juz mi zginelo polecam leki z zagranicy
Awatar użytkownika
 antonia
Michał, nie zachwycaj się za szybko, polecaj kiedy osiągniesz remisję, która utrzyma Ci się przez jakiś czas.
Novate to steryd znany w Polsce ze skutków ubocznych nieodwracalnych, po krótkim czasie używania łuszczyca też wraca ze wzmożoną siłą. :(
 euterpe
Cały świat leczy się takimi samymi lekami. Czasami jakieś biologiczne są łatwiej dostępne ale nic odkrywczego w temacie nie istnieje.
Awatar użytkownika
 henia
euterpe pisze:Cały świat leczy się takimi samymi lekami. Czasami jakieś biologiczne są łatwiej dostępne ale nic odkrywczego w temacie nie istnieje.
Prawda :geek:
Awatar użytkownika
 szater
euterpe pisze:Cały świat leczy się takimi samymi lekami. Czasami jakieś biologiczne są łatwiej dostępne ale nic odkrywczego w temacie nie istnieje.
kasiuniawaldka...czy ty czytasz co sie pisze czy jedynie nastawiona jestes na zaprzeczanie :notguilty:

leki produkowane są w Anglii na ten przykład: Daivobet,Daivonex i rozsyłane na całą Europe...na niektóre kraje zmiana jest jednej literki Dovonex,Dovobet....ale to ciągle ten sam lek...cudów nie ma