Tu możesz porozmawiać na różne tematy niezwiązane z łuszczycą.
 aga628
Jest szansa poznac na tym forum kogoś kto boryka sie z podobnym problemem?
Ja mam taki, ze chcialabym zeby ktos w pelni zaakceptowal to jaka jestem, nie mam sily juz przejmowac sie kazda plamka jaka mi wyskoczy.. i chcialabym czuc sie swobodnie. Mam 22l i duzy zapał do zycia, chetnie wybiore sie nad Polskie morze czy jakies wczasy gdzies z bratnia dusza! :D
Najlepiej dziewczyny! :D ale chopacy tez mogą byc ;)
Czekam na Was, piszcie! W grupie razniej. Dodam ze jestem z okolic Zakopanego, Nowego Targu :)
Awatar użytkownika
 szater
Bratnich duszyczek tu sporo....ale z Zakopanego to niestety niekoniecznie :P

Co do spotkania to najbliższe jest

aktualnosci/spotkajmy-lato-w-bornym-sul ... t2643.html

odrobina dobrych checi i...masz nas na widelcu.
Zaryzykuj i przyjedz.Poznasz tyle ciekawych duszyczek.Na takie spotkania przyjeżdzamy całymi rodzinami lub jak kto woli z kolega ,kolezanka,przyjacielem,mozna tez solo bo i tak samotny nikt nie jest :D
Zapraszam a przekonasz sie jak można super spedzic czas z dala od problemów dnia codziennego. :*
Ja jestem zainteresowana rozmowa :) zawsze chciałam kogoś poznać z ł aby pomóc z kimś o niej po plotkowac :D tak w ogóle jest tu ktoś z Białegostoku bądź okolica albo z Podlasia :) he he :)
Awatar użytkownika
 szater
sa wakacje,wiec nie ma zdziwienia ze i ludzi mnie :P
Spotykamy sie czesto w realu wiec,proponuje sie wybrac własnie na takie spotkanie,najblizesz jest 18,19,20 lipca w Toruniu-info na forum xd
Awatar użytkownika
 StainMan
EwelinaBiałystok pisze:Ja jestem zainteresowana rozmowa :) tak w ogóle jest tu ktoś z Białegostoku bądź okolica albo z Podlasia :) he he :)
Hej Ewelina! Jest i Białystok ;) Pozdrawiam!