Jesteś nowy(a) na forum? Przywitaj się, przedstaw, napisz kilka słów o sobie, swoich zainteresowaniach, jak rozpoczęła się u Ciebie łuszczyca.
 ola16
:) Witam wszystkich z Podbeskidzia. Studiuję w Bielsku-Białej a mieszkam w Szczyrku. Interesuję się medycyną, modą ,a le nie tylko. Na imię mam Aleksandra. Forum fajne i chciałąbym być tutaj jak najdłużej. ;)
 ola16
:) Dziękuję za miłe powitanie. Wspomnę następnym razem o chorobie. Dzisiaj sobota i życzę wszystkim zdrowia, szczęścia i spełnienia swoich marzeń. Do zobaczenia.......w innym dziale. Pa.
 ola16
Jeszcze raz dziękuję za miłe powitanie. Dzisiaj niedziela- w przyszłym tygodniu napiszę, co mi dermatolog przepisał. . W tej chwili występuje na brzuchu, nogach posiadam takie małe kropki, a niektóre z nich zaczynają się łuszczyć. Na głowie mam zaczerwienienia. Ale o tym napiszę w innym dziale. Życzę wszystkim miłego tygodnia i obyśmy wszyscy się wyleczyli z łuszczycy i innych chorób.
Awatar użytkownika
 antonia
Żeby nie czekać do przyszłego tygodnia, to już Ci podpowiem jak szybko sobie pomóc w leczeniu zmian bez obaw, że się sobie zaszkodzi. A więc na zmiany przed nałożeniem leku na ok. 15 minut przyłożyć sobie kompres z ciepłej, bardzo mocnej herbaty (zwykłej, najtańszej). Na małe zmiany może być po prostu zaparzona torebka z herbatą. Potem dopiero posmarować maścią lub kremem, w zależności co przepisał lekarz. Z pomocą tej metody zmiany się spłaszczają i pozbywają łuski, a niektóre nawet całkiem zanikają. Spróbuj :) Życzę Ci powodzenia i miłej niedzieli.