Jesteś nowy(a) na forum? Przywitaj się, przedstaw, napisz kilka słów o sobie, swoich zainteresowaniach, jak rozpoczęła się u Ciebie łuszczyca.
 djdragon10
Witam wszystkich.Nazywam się Konrad mam 27 lat.Od 13 roku pojawiły się u mnie pierwsze objawy Ł.Stosowałem wiele leków(niestety sterydów też)i bardzo żałuję;/Teraz jestem w fazie testowania lampy dermalight 80.Stosuje na głowę już parę dni i narazie ciężko coś powiedzieć.JAk dla mnie choroba się tylko zatrzymała.Czy ktoś z was stosował na części ciała tą lampę?Jeśli tak to czy zdrową skóre trzeba zabezpieczać jakoś czy moge spokojnie naswietlac miejsca gdzie jest łuszczyca?Pozdrawiam
Awatar użytkownika
 szater
Witaj Konrad na forum :)
Dziwi mnie tylko twoj zapis że podczas leczenia stosowałes sterydy-niestety....wszyscy stosujemy,wiecej lub mnie ale stosujemy,jedni sie przyznaja do tego inni nie ale kazdy stosował i nadal okresowo wspiera leczenie.Łuszczyca przybiera różne nasilenia i czasem aby ogarnąc rozległy stan zapalny nie ma wyjscia,trzeba zastosowac leczenie jedną z metod leczenia łuszczycy czyli sterydoterapię.Wic polega nie na tym aby sterydów nie używac ale żeby nie stosowac ich cały czas i tylko ich.Na forum podajemy rózne formy i metody leczenia,moze i ty znajdziesz cos dla siebie,bo trudnosc w leczeniu łuszczycy polega własnie na tym ze u kazdego cos innego działa,nie ma jednej recepty ale posród tylu pomysłów mozna cos znalesc dla siebie.Eksperymentuj i opisuj,twój wpis moze pomóc komus innemu.Powodzenia i...czekam na wiesci :D