Jesteś nowy(a) na forum? Przywitaj się, przedstaw, napisz kilka słów o sobie, swoich zainteresowaniach, jak rozpoczęła się u Ciebie łuszczyca.
 madzia2081
Cześć, jestem nowa ;p ale was tu duzooooo ;D Ja z luszczyca skory glowy zyje juz chyba a ze 10lat. Ciezko bylo na poczatku, ale dalam rade i juz sie z tym oswoilam. Jakis czas temu wyskoczylu mi jakis planki na plecach zglosilam sie do derlatologoga i okarzalo sie ze to tez w jakims tam stopniu zwiazane jest z luszczyca. Najgorsze byly wlasnie spojrzenia innych ludzi... ale nie przejmowalam sie tym. Bralam leki (mascie na skore glowy, szmpon, i jakas masc na plecy) No i pomogalo teraz znowu cos wyskoczylo. Przejmowalam sie tym ale po przeczytaniu niektorych wpisow stwierdzilam ze u mnie i tak nie jest zle z tego wzgledu ze mozna to zakryc, zapuscic wlosy czy cos. A nie ktorzy maja na lokciach itd. naprawde wspolczuje.
Awatar użytkownika
 szater
witaj Madziu na forum :)
poczytasz forum,zdobedziesz nowa wiedze i informacje.Ciesze sie że masz to szczescie i łuszczyca zajmuje jedynie niewielki obszar ciała,pamietac jednak musisz o tym iz nikt nie zagwarantuje ci że wysyp nie zajmie innych czesci.Wieksza wiedza przydaje sie podczas walki.A moze masz jakies swoje sprawdzone metody...chetnie poczytam.Pozdrawiam :*