Jesteś nowy(a) na forum? Przywitaj się, przedstaw, napisz kilka słów o sobie, swoich zainteresowaniach, jak rozpoczęła się u Ciebie łuszczyca.
 fallen765
Cześć mam na imię Maciek mam 18 lat mogę powiedzieć śmiało że nie przejmuję się tym że choruję JUŻ się z tym po prostu pogodziłem. A jestem juz z nia ponad 3 lata i uważam to za bardzo wielki sukces gdyz zauważyłem że bardzo wiele zalezy od nastawienia psychicznego by było dobrze (należy miec to po prostu gleboko w wiadomo gdzie ;) ) A bywało ze mną już czasami bardzo źle że odechciewało się żyć ale jakoś przez ten jakże ?brutalny? dla mojej psychiki etap przebrnąłem i oto teraz jestem :D Peace
Awatar użytkownika
 szater
Witaj Maciek i....gratuluje postawy!
Fajnie ze działasz w musl maksymy"człowieka mozna zniszczyc ale nie pokonac"...zdrówka zycze i...długich remisji a w razie potrzeby ....my tu jestesmy wiec nie jestes sam.... :*
Awatar użytkownika
 iwona k
Witaj Maciek :) .poczytaj forum,na pewno znajdziesz tu dużo info. o tej @-pie.może coś Ci pomoże w walce z nią.śmiało pytaj .tu sami swoi ;) .pozdrawiam :)
Awatar użytkownika
 Paweł
Cześć Maćku,

Dobrze, że masz takie pozytywne nastawienie ;) To wiele ułatwia :) Zdrówka życzę i miło, że z nami jesteś :)
 asiek1988
Witaj:) Bardzo dobrze ze sie nieprzejmujesz i jestes pozytywnie nastawiony :) popatrz troszke po forum i "pozarazaj" swa sila wszystkie biedroneczki:) pozdrowki :)