Tu możesz porozmawiać na różne tematy niezwiązane z łuszczycą.
 gslaw
"Kilka dni temu Chandler został odłączony od aparatury podtrzymującej życie. Za bezpośrednią przyczynę śmierci chłopca uznano obrzęk mózgu . Lori Webb, zrozpaczona matka nastolatka, nie ma wątpliwości, że była to reakcja organizmu na podaną szczepionkę przeciw grypie".

Obrzęk mózgu - reakcja na metale ciężkie głównie toksyczną rtęć.
Inne choroby psychiczne jak Autyzm, ADHD i pochodne to słabsze w symptomach powikłania neurologiczne po zatruciu mózgu rtęcią.
Awatar użytkownika
 puma
gslaw pisze:
Inne choroby psychiczne (...) to słabsze w symptomach powikłania neurologiczne po zatruciu mózgu rtęcią.

aaaaa! trzeba było tak od razu. to wiele wyjaśnia, bo my przecież z pokolenia szczepionego.
 gslaw
puma pisze:
gslaw pisze:
Inne choroby psychiczne (...) to słabsze w symptomach powikłania neurologiczne po zatruciu mózgu rtęcią.

aaaaa! trzeba było tak od razu. to wiele wyjaśnia, bo my przecież z pokolenia szczepionego.
zależy ile masz lat ;)
tzn mam na myśli, że oczywiście masz rację - byliśmy szczepieni ale znacznie mniej niż dzisiejsze dzieci.
do tego należy pamiętać o tym że szczepionka szczepionce nierówna a mam tu na myśli ich jakość a bardziej skład czyli zawartość poszczególnych składników - możesz mieć szczęście i dostać towar z małą ilością g..wna a możesz mieć pecha i dostać coś gdzie tego będzie za dużo bo np. maszyna dozująca uległa awarii. Czy słyszałaś o szczepionkach wycofanych z obiegu bo partia była wadliwa a tym samy niebezpieczna dla zdrowia?
Awatar użytkownika
 puma
nie słyszałam ale pewnie zaraz usłyszę. i żeby nie było- absolutnie nie podważam źródła informacji- w końcu zrozpaczona matka nastolatka wie najlepiej.
 Basieńka44
Oby niektórzy nie musieli przechodzić tej rozpaczy zaprowadzić zdrowe dziecko na szczepienie a odebrać kalekie lub................ martwe :nomnom:
 Basieńka44
puma pisze:tylko niektórzy? a reszta to co?
se dopowie :notguilty:
Awatar użytkownika
 puma
se nie dopowie bo nikomu nigdy nie składała takich życzeń. ale widocznie ma więcej empatii.
 Basieńka44
Mimo braku empati :* nikomu nie życzę tego co przechodziłam ja choć w porównaniu z innymi rodzicami to kropla w morzu :( :(
dlatego stwierdzenia typu
w końcu zrozpaczona matka nastolatka wie najlepiej.
strasznie mnie drażni :notguilty: :notguilty:
Awatar użytkownika
 puma
mnie wszystkie twoje wypowiedzi drażnią a nie życzę ci śmierci lub choroby dziecka. jeśli nie rozumiesz moich postów to nie mamy o czym pisać bo widocznie jesteśmy z innych półek intelektualnych. to mój ostatni post pod twoim adresem, używaj sobie do woli, a najlepiej załóż bloga ze swoimi mądrościami, tylko podaj koniecznie namiary, żebym wiedziała czego unikać.
żegnam, z mojej strony ignor.
  • 1
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • 59