- 25 wrz 2013, o 21:10
Witam wszystkich jestem Magda na łuszczyce głowy choruję od 9 lat. Nie daję już rady dermatolog przepisuje mi zawsze jedno i to samo NOVATE I CLOBEX KIEDY MÓWIĘ ,ŻE NIE WIDZĘ ZMIAN PO LEKACH . Lekarka załamuje ręce mam 23 lata, w otoczeniu rówieśników wciąż widzę jak się ze mnie śmieją obmawiają ,że sie zarażą ,że to ochydne. Nie ukrywam ,że póki nie jestem na uczelni tylko w domu czuję się ok, bo w końcu nikt się nie śmieje jednak odczuwam ,że to początki depresji. Błagam pomóżcie mi zwalczyć tą chorobę wciąż pojawiają się nowe obszary - brwi , uszy, czoło to straszne.W dodatku w czerwcu mam obronę pracy licen. na nauczyciela boję się reakcji innych ludzi. W dodatku cierpię na suche gardło, jak się dzisiaj dowiedziałam co niby ma mieć związek z genetyką i stanami depresyjnymi, które mogą mi uniemożliwić wykonywanie zawodu nieźle co ŻYCIE DAJE MI TOTALNIE PO TYŁKU.Miałam być modelką i trach odkąd mam łuszczycę strasznie się zmieniłam - nie wierzę w siebie
Może Wy macie pomysły , sposoby bym mogła stać się nauczycielem , a nie odrzutkiem społeczeństwa.