Rozmowy na temat leczenia domowego, ziołolecznictwa, suplementacji, terapii niekonwencjonalnych.
Czy ktoś z Was słyszał o żelu probiotycznym do mycia ciała?

W skrócie ma on zawierać "dobre" bakterie które mają przywracać równowagę biologiczną skórze.
Firma która wypuściła to na rynek jest belgijska, istnieje polski sprzedawca, który na swojej stronie, ma oczywiście same pozytywne komentarze, ale nigdzie indziej nie znalazłam o tych kosmetykach opinii.
Jeżeli chcecie wkleję link do tego sklepu, ale nie chce robić reklamy.
kiedys stosowałam preparaty priobiotyczne z innej firmy,jakos niekoniecznie dały oszałamiający efekt....chyba finansowy ;) na tym żelu jest napisane aby nie stosowac z innymi kosmetykami....w naszym przypadku to jest to chyba awykonalne....po myciu nie natłuscic,nie nawilzyc skóry? no nie wiem...jak to widzisz?

PS
co do reklamowania,jak ktos sie udziela na forum i znamy go juz to nie jest dziwne że wrzuca jakies linki do nowych kosmetyków,nikt cie nie zaatakuje bo wiemy ze robisz to w dobrej wierze,nieufnie zwracamy sie do nowych ludzi co to wejdzie pierwszy raz i juz cos reklamuje...(jezeli jeszcze w dziale reklamy i to w formie info,to ok) :notguilty: