Jesteś nowy(a) na forum? Przywitaj się, przedstaw, napisz kilka słów o sobie, swoich zainteresowaniach, jak rozpoczęła się u Ciebie łuszczyca.
Awatar użytkownika
 Kamila
Mam na imię Kamila i choruję na łuszczycę od 4 roku życia. Mam w tej chwili 19 lat :D Obecnie nie przeszkadza mi to w życiu chociaż był czas że wstydziłam się tej choroby. Ale nie ma czego się wstydzić tylko trzeba NAUCZYĆ SIĘ Z TYM ŻYĆ :)
Awatar użytkownika
 szater
bardzo madre słowa xd witam na forum :* i jak możesz podziel sie z nami swoja metoda na łuszczyce :notguilty:
 mateusz0553
no ja choruje od 2 lat i naprawde ciezko z tym dawac rade;]podajcie jakies propozycje;]
Awatar użytkownika
 szater
drogi Mateuszu całe forum to nasze propozycje,rady i porady :P jakze mamy je strescic w jednym poscie?poczytaj,poszukaj moze cos cie zainteresuje...mozesz też założyc swój własny temat opisac chorobe ,jak sie leczysz co ci najbardziej życie utrudnia i...pomozemy ci znalesc rozwiązanie xd
Awatar użytkownika
 Kamila
Dziękuję za ciepłe przyjęcie :* Obecnie stosuję niestety maści sterydowe :/ Ale w sierpniu mam wizytę kontrolną i chcę porozmawiać ze swoim lekarzem na temat jakiś "mniej sterydowych" metod :) Stosuję jak na razie Novate i Belosalic na ciało oraz Laticort na twarz :)
Awatar użytkownika
 szater
absolutnie nie chce zmieniac decyzji lekarza odnosnie twojego leczenia,byc moze jest koniecznosc zastosowania sterydów.Zachęcam jednak do poczytania czym sie leczymy,co stosujemy.Bogatsza o doswiadczenie i wiedze łatwiej podejmiesz rozmowe z lekarzem.Poczytaj czym jest cygnolina,dziegcie,analogi wit D3,dermokosmetyki i insze nasze wynalazki ;)
Awatar użytkownika
 Kamila
Czytałam kiedyś o tym i trochę dużo już na ten temat wiem ale po prostu zmieniłam dermatologa i chciałam zobaczyć co mi przepisze :)
Awatar użytkownika
 szater
jezeli moge zapytac toz jakiego miasta jestes,moze cos podpowiem,wzgledem lekarza,sprawdzonego,otwartego xd
Awatar użytkownika
 Kamila
Jestem z okolic Leszna :) Województwo lubuskie. I już miałam kilku lekarzy w swoim życiu ;)
Awatar użytkownika
 szater
pomijam już że sama nazwa Leszno,dzięki Unii, nie za miło mi sie kojarzy ale Leszno to woj Wielkopolskie a nie lubuskie. :P