Życie z łuszczycą na co dzień, czyli jak radzimy sobie z naszą chorobą w codziennych czynnościach.
 Karolina
Z powodu mojej łuszczycy przestałam pracować w salonie. Pracowałam kiedyś w dużym salonie sieciowym (nie będę podawać nazwy) i pierwsze co mnie zapytano to "CO TO MAM NA RĘKACH"? Ponieważ (nie chwaląc się) strzygę nieźle-przyjęto mnie ale dziewczyny z którymi pracowałam miały z tym problem.Atmosfera mnie wkurzała niesamowicie, więc teraz pracuję na własny rachunek i zbieram na salon w którym łuszczycy będą przyjmowani z otwartymi rękami :D Póki co to ja mogę dojechać do klienta/klientki lub można przyjechać do mnie.
Podaję maila-kazaj1@gmail.com
Piszcie to się dogadamy :D
 wiewiura
Jeśli masz problem z wizyta u fryzjera - przyjdź do mnie. Jestem fryzjerka - proponuję wszelkie usługi fryzjerskie, saunę + rekonstrukcje 4-fazową firmy Jojko, która swietnie działa na wlosy i skórę glowy.
Więcejinformacji pod numerem telefonu: 501 04 26 25
lub e-mail: fryzjeralicja@gmail.com
Zapraszam :-)
 Trycholog
Klinika Orising-Gabinet Trychologii i Salon Fryzjerski.Leczymy wszystkie problemy skóry głowy między innymi łuszczycę: http://www.klinikaorising.pl

Dodam,ze mamy na miejscu fryzjera więc jak ktoś się krępuje swojego problemu na skórze głowy to zapraszamy do nas.Pozdrawiam Jolanta Trzeciakowska Trycholog
Awatar użytkownika
 szater
po raz 10ty pani zostawia wiadomosc? :notguilty: my mamy tylko łuszczyce a nie problemy ze zrozumieniem raz zostawionej informacji
Ostatnio zmieniony 12 lip 2013, o 12:37 przez Paweł, łącznie zmieniany 1 raz. Powód: Zasugerowałem ten wątek. Bo kolejny fryzjer dla osób z łuszczycą przyda się.