Jesteś nowy(a) na forum? Przywitaj się, przedstaw, napisz kilka słów o sobie, swoich zainteresowaniach, jak rozpoczęła się u Ciebie łuszczyca.
Awatar użytkownika
 nena
Mam na imię Marlena, borykam się z tym problemem 19 lat, a mam 33lata...mieszkam w Gnieźnie :D Jestem wysypana cała nic nie pomaga....liczę na waszą pomoc.Uważam, że jest to walka z wiatrakami. Funkcjonuje mega pozytywnie. Obecnie testuje krioterapię.
 michal_e51
nena pisze: jest to walka z wiatrakami
:D

Albo wyrywanie chwastów, czy nalewanie do dziurawego wiadra,

albo o ..... prace syzyfowe :D

Bądźcie dzielni i nieustraszeni jak Don Kichot z La Manchy, Koziołek Matołek na drodze to Pacanowa albo jak Tomy Lee Jones w Ściganym, będziecie ?! :D

No zawsze można tez być jak Kubuś Puchatek i wciągać do oporu ten miodek :P

A tak na poważnie nena :) czytaj forum, dużo rozmawiaj i walcz z tą su.... hmm i zaleczaj się :)
-
Awatar użytkownika
 szater
witam na forum...choruje czterdziesci i pare lat ,zaleczam,walcze,potem opadam z sił i sie poddaje,znowu walcze i....i uwazam ,że mam piekne zycie :P jestem szczesliwa zoną,matka i tesciowa...wiec szkoda marudzic,jak sie nie można czegos pozbyc to trzeba to pokochac i przejsc nad tymdo porządku dziennego xd
Na forum wiele podpowiedzi,napisz co stosowałas,jak sie leczyłas,załóż swój temat i....podpowiemy xd