Jesteś nowy(a) na forum? Przywitaj się, przedstaw, napisz kilka słów o sobie, swoich zainteresowaniach, jak rozpoczęła się u Ciebie łuszczyca.
Awatar użytkownika
 mała czarna
Mnie lekarka praktycznie przy każdej wizycie pyta czy zęby są zdrowe więc chyba to ma coś wspólnego z resztą choroby zębów są też przyczyną innych chorób
 aresz1984
witam dopiero sie zarejestrowalem (dziwna ironia) a ze niekorzystam z zadnych forow i rozmowa o tej przypadlosci jest dla mnie ciezka - wiec prosze o wyrozumialosc dla mnie jak i moich ortow - no i na dziendobry od paru lat uzywam dermovate ale ostatnio slabo dziala
Awatar użytkownika
 e-mysz
Ciii nie tak głośno bo tu wszyscy krzyczą jak piszesz, że smarujesz się takimi sterydami :zipit:
a tak poważnie to bardzo radzę odstawić dermovate...Na forum jest sporo informacji na ten temat ale już teraz powiem Ci że im szybciej tym lepiej :) Zdrówka !
Awatar użytkownika
 szater
...witaj!....ja jestem najgorsza jedzą podobno na forum.... :devillaugh:
ciesze sie ze "młodzi"ludkowie szybko sie ucza co dobre a co nie.... :D
....fajnie że sie odwazyłes...z nami pozesz pogadac o wszystkim...przeszkolimy cie na wszystkich płaszczyznach życia...nauczymy mówic o naszej pannie ł...zobaczysz ze wszystkiego mozna sie nauczyc i o lie jest łatwiej zyc jak sie ma takich przyjaciół jak my i....takie miejsce jak to :*

Dermovate to ty bracie juz zostaw...skoro nie działa to....musisz szybciutko zmienic na inna metode bo teraz po odstawieniu nastąpi wysyp posterydowy...w razie czego ...pomozemy.... :D
Awatar użytkownika
 puma
witaj aresz, i trzymaj się bracie, wysyp będzie duży :D ale spoko, kto tego nie przeżył to nie wie jakimi "cudami" są sterydy stosowane przez lata.