Jesteś nowy(a) na forum? Przywitaj się, przedstaw, napisz kilka słów o sobie, swoich zainteresowaniach, jak rozpoczęła się u Ciebie łuszczyca.
 biedronka036
:please: witam cieszę się że znalazłam tak stronę ją choruje 7 lat na to cholerstwo swedzi mnie jak licho mam 1/5rocznego synka w ciąży zsypalo mnie strasznie więc 2/5roku nie mogłam się niczym smarowac ,gdy odlaczylam małego od piersi pojechałam do szpitala na lampy byłam tylko 3dni bo mały płakał za mną ,i po moim leczeniu używam cygnoliny
co jest jeszcze czym mogę sie posmarowac
pozdrawiam
Awatar użytkownika
 henia
Witaj Biedronka :) Leczenia cygnoliną nie mieszaj z innymi medykamentami, może dojść do ich interakcji. Proponowałabym pozostać przy cygnolinie; i natłuszczaniu/nawilżaniu skóry. Powodzenia
Awatar użytkownika
 szater
napisz moze dokładnie jak stosujesz cygnoline,masc czy paste,jakie stezenie i co jeszcze stosujesz....witam na forum xd
 biedronka036
:devillaugh: smaruje się najsłabszą cygnolina w maści na przemian z siarką jak jej tam i palę się na słońcu i niccccc tylko skórę bierze
 biedronka036
:D :P muszę się pochwalić że po 2miesiącach przygasa mi ręce mam gładkie super tylko nie wiem na jak długo ale teraz się tym nie przyjmuje pozdrawiam