W tym miejscu piszemy o przebiegu swojego leczenia, radzimy się innych odnośnie leczenia własnego przypadku choroby.
Awatar użytkownika
 wikiflaa
mam takie pytanko a mianowicie byłam na solarium i mam tam ze trzy zmiany na łydce, i one dosyć zrobiły się czerwone jak burak, czyli wnioskuje, ze się poparzyłam, i teraz co zrobić? i czy miejsce poparzone zajmie łuszczyca?
Awatar użytkownika
 Paweł
Jeśli to są zmiany łuszczycowe poparzone to możliwe, że zbledną po paru dniach. Ja jak się sparzę do naokoło zmian mam stan zapalny, ale po kilku dniach jest znacznie lepiej niż przed poparzeniem.

Jeśli to nie są zmiany łuszczycowe to ciężko mi coś powiedzieć. Przekonasz się po kilku dniach.
Awatar użytkownika
 wikiflaa
tak są to zmiany łuszczycowe poparzone, i naokoło stan zapalny, cała reszta mojej zdrowej skóry, jest nienaruszona, byłam na wizycie miesiąc temu to właśnie dostałam daivobet i p. doktor kazała chodzić na solarium, chodziłam po 5 minut, teraz byłam 10 i się poparzyłam :)
Awatar użytkownika
 antonia
Z jednej strony to przykre, bo boli i piecze, a z drugiej wychodzi na dobre, bo łuszczyca znika w tych miejscach. Przynajmniej ja tak mam xd xd
Awatar użytkownika
 Paweł
Z opisu wygląda to tak jak u mnie, czyli możliwe, że po paru dniach będzie lepiej :)