Jesteś nowy(a) na forum? Przywitaj się, przedstaw, napisz kilka słów o sobie, swoich zainteresowaniach, jak rozpoczęła się u Ciebie łuszczyca.
Awatar użytkownika
 aluska131
Cześć , Jestem Alicja , mam 19 lat . z Łuszczyca zmagam się od 7ego roku życia. Próbowałam juz różnych metod, maści róznego rodziaju, sterydy, Cyklosporyne equoral, przyjmowałam również zastrzyki biologiczne o nazwie Humira . Nic z tych metod nie pomogło, nie zaleczyło mi choroby nawet na pół roku. ;c
Awatar użytkownika
 antonia
Witaj Alicjo na forum, :* :*
jak teraz sobie radzisz?
Czym się leczysz?
Awatar użytkownika
 aluska131
2 dni temu odstawili mi equoral, ponieważ nie było poprawy. drugi raz juz go stosowałam. Aktualnie jestem w szzpitalu. lekarze nie wiedzą już co mają stosować , ponieważ jestem młoda, a praktycznie wszystkie leki maja dość duże skutki uboczne. na razie tylko mnie smarują maściami
Awatar użytkownika
 antonia
Jakie maści Ci stosują i jakie badania? Jaki masz rodzaj łuszczycy i ile % ciała zajętego zmianami? Zadaję Ci mnóstwo pytań, ale wszystko jest ważne, może znajdzie się ktoś, kto Ci potrafi chociaż trochę pomóc w Twoich zmaganiach z tą chorobą. :)
Awatar użytkownika
 aluska131
pixe czy jakos tak to jest masc z dziegciem, cholesterolowa z momedermem, salicylowa , te 3 na całe ciało a na uszy, twarz dekold protopic , na głowe nie pamietam jaka. Ł. mam zajęte praktycznie całe ciało.