- 10 maja 2013, o 16:03
remisja jest wtedy jak nie ma żadnej plamki na skórze która się łuszczy
czasami zostają przebarwienia ale takie mają i zdrowe osoby
powinnaś wiedzieć że łuszczyc to nie tylko choroba skóry i żeby uzyskać remisje całkowitą trzeba trochę więcej jak kosmetyki zewnętrzne
kate28 pisze:hmmm, wiem dobrze co to za choroba i ile przykrych słów i zachowań można mieć przez nią. Nie wiem jak wygląda Wasza skóra po stosowaniu Waszych sposobów. Nie wiem też co zaliczacie do remisji, czy kompletne zniknięcie łuszczycy? Ja po prostu napisałam jak skóra mojej siostry zareagowała na te kosmetyki, z głowy zniknęła jej skorupa(łuski), wcześniej jak mama jej łuski ściągała to razem w kępą włosów, teraz nie ma już co ściągać, włosy zaczynają odrastać, wiem, że pozostały jej ślady na karku i za uszami, "plamy" na nogach, ale z kolei plecy ma "czyste", miała też bardzo pod oczami wysypy i na czole przy włosach-to znikło także. Ale skoro ma na nogach i za uszami to nie jest remisja w takim razie, tak?Nie to nie jest remisja
remisja jest wtedy jak nie ma żadnej plamki na skórze która się łuszczy

czasami zostają przebarwienia ale takie mają i zdrowe osoby

powinnaś wiedzieć że łuszczyc to nie tylko choroba skóry i żeby uzyskać remisje całkowitą trzeba trochę więcej jak kosmetyki zewnętrzne
Prawdziwa przyjaźń opiera się na tym,co jest dobre dla obydwu przyjaciół