Jeśli chcesz zareklamować swój produkt, to jest to odpowiednie miejsce. Pamiętaj jednak, aby umieszczać reklamy dotyczące tylko tematyki forum.
poza tym tak naprawdę to nigdy nie nalegałam żeby ktoś kupił te kosmetyki, wstawiłam linka w dziale reklama, jeśli byłby ktoś zainteresowany to super, jeśli nie to trudno, a że wywiązała się taka dyskusja to odpisuję grzecznie na zarzuty, pytania... na ile potrafię. Nikogo nigdy nie zmuszałam do kupna, piszę to już kolejny raz więc nie wmawiaj mi, że nalegam. Nie chcesz-Nie KUPUJ.
świetnie, będę oczekiwała niecierpliwie :) poza tym co do remisji... u mojej siostry jej nie ma, ale może u Ciebie by była? każdy reaguje chyba na kosmetyki inaczej? czy przy łuszczycy jest tak, że skóra reaguje identycznie? siostry skóra np. po niektórych maściach z apteki( nie znam nazw, bo ja nie jestem z nią na codzień, ja też nie choruję więc nic mi te nazwy nie mówią) była podrażniona a może u Ciebie by nastąpiła remisja? jesteś pewna, że nie?
poza tym tutaj na forum każdy na forum moze pisac jak to swietnie sobie radzi z domowymi sposobami, ze remisja juz blisko, ze wszystko jest super, prawda? a jak jest naprawde to wiesz? chyba, ze przyjaznisz sie z tymi osobami w rzeczywistosci...
Raczej tak bo ja kosmetyków nie stosuje żadnych ze wzgledu na podrażnienia po nich ;) ;)
Owszem są osoby co naocznie widzą moje postępy po tego typu leczeniu conajmniej raz w miesiącu :D :D
no właśnie widzisz, moja siostra po tych produktach jedynie nie ma podrażnień. Poza tym skoro te osoby widzą Twoje efekty więc nie masz powodu żeby kłamać-tak samo i ja, w jakim celu miałabym próbować Was naciągać? Ja Wam naprawdę współczuję tej choroby. Nie wiem po sobie jak to jest, ale wiem co przeżywa moja siostra. Poza tym wiemy też, że przy leczeniu łuszczycy wskazana jest dieta, moja siostra jej nie stosuje. Tak jak pisałam wcześniej, nie stać Cię na te kosmetyki, radzisz świetnie sobie to nikt Cię nie zmusza do kupna.
kate28 powodów to ja już znać nie muszę
ale zwróć uwagę na fakt że choroba do przyjemnych nie należy
jest wiele młodych osób które za wszelką cenę chcą się jej pozbyć a twoje kosmetyki tanie nie są
dając jednak tylko ulgę nie są warte swojej ceny według mnie
bo takowy efekt można osiągnąć po wielu tańszych kosmetykach
stąd nasza reakcja ;) ;)taka a nie inna :notguilty:
hmmm, wiem dobrze co to za choroba i ile przykrych słów i zachowań można mieć przez nią. Nie wiem jak wygląda Wasza skóra po stosowaniu Waszych sposobów. Nie wiem też co zaliczacie do remisji, czy kompletne zniknięcie łuszczycy? Ja po prostu napisałam jak skóra mojej siostry zareagowała na te kosmetyki, z głowy zniknęła jej skorupa(łuski), wcześniej jak mama jej łuski ściągała to razem w kępą włosów, teraz nie ma już co ściągać, włosy zaczynają odrastać, wiem, że pozostały jej ślady na karku i za uszami, "plamy" na nogach, ale z kolei plecy ma "czyste", miała też bardzo pod oczami wysypy i na czole przy włosach-to znikło także. Ale skoro ma na nogach i za uszami to nie jest remisja w takim razie, tak?
piszę jak jest, nie mam dużej wiedzy na ten temat, a skoro te kosmetyki pomogły siostrze chciałam podzielić się tą wiedzą, naprawdę nikogo nie zmuszam do kupna, jeśli ktoś uzna, że go stać i chce je mieć to proszę bardzo, jeśli nie to nie. Nikogo nie zmuszam, naprawdę. Jak pisałam wcześniej próbek nie jestem w stanie wysłać bo ich nie posiadam zwyczajnie. Napisałam tylko doświadczenie mojej siostry po zastosowaniu tych kosmetyków.
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8