Jeśli chcesz zareklamować swój produkt, to jest to odpowiednie miejsce. Pamiętaj jednak, aby umieszczać reklamy dotyczące tylko tematyki forum.
czy ja chce kogos naciagac? czy zmuszam Was do kupna tych kosmetykow? Napisalam szczerze, ze remisji nie ma. Jej nie pomagaly olejki, masci... tak jak Wam, wiec prosze bardzo,skoro Wam tak pomagaja uzywajcie ich dalej, nikt Was nie zmusza do kupna tych kosmetykow, ktore ja proponuje. A czy mam pewnosc ze nie znajde sie na miejscu antoni? nikt choroby sobie nie wybiera, prawda? wiec nigdy nie wiadomo... ja nie napisalam nigdy, ze jestem pewna, ze nie zachoruje.
czy ja chce kogos naciagac? czy zmuszam Was do kupna tych kosmetykow? Napisalam szczerze, ze remisji nie ma. Jej nie pomagaly olejki, masci... tak jak Wam, wiec prosze bardzo,skoro Wam tak pomagaja uzywajcie ich dalej, nikt Was nie zmusza do kupna tych kosmetykow, ktore ja proponuje.

Mimo wpisów jakie czytam ja.......... dalej nalegasz czy to nie jest nachalne według ciebie??
A żeby być zazdrosnym trzeba mieć powód tutaj takiego nie widzę :notguilty: :notguilty:
powtórzę
Tych co chorują długo nie naciągniesz na taką kasę bo są świadomi
na co chorują szkoda tylko tych nowicjuszy co robią sobie złudną nadzieje
kate28 pisze:[...] A czy mam pewnosc ze nie znajde sie na miejscu antoni? nikt choroby sobie nie wybiera, prawda? wiec nigdy nie wiadomo... ja nie napisalam nigdy, ze jestem pewna, ze nie zachoruje.
Bądź łaskawa wrócić jeszcze raz do mojej ostatniej wypowiedzi w tym temacie, i postaraj się ją przeczytać ze zrozumieniem, jednak. Nie o chorobie Antoni ja, bo z tą ona doskonale u siebie radzi, o ile mi wiadomo. Ja o "cudownym" obrobieniu jej doopencji, i to pewnikiem na PW. Klasyką polecę na zakończenie - nie z nami te numery Bruner(mam nadzieje, ze osobo do której to piszę, przeczyta to) xd xd Powodzenia :)
Uważasz za nachalne chęć pomocy innym w walce z tą chorobą? pewnie gdyby te kosmetyki kosztowały 100 zł bądź 50 i ilość moich wpisów byłaby taka sama nie uważałabyś, że jestem nachalna? po prostu przeraża Cię ta cena... ale nic nie poradzę na to, one tyle po prostu kosztują. Podróż do Islandii i zażycie kąpieli w Blue Lagoonie by więcej wyniosła. Jak napisała jedna osoba skoro kosmetyki pomogły mojej siostrze powinnam to zachować dla siebie i nic nie mówić o tym,ale po to jest forum prawda? żeby dzielić się opinią, może w takim razie te kosmetyki nie powinny figurować w poście REKLAMA?! żebyście nie myślały jak myślicie? poza tym tak jak pisałam wcześniej, jeśli kogoś nie stać na nie to ich zwyczajnie nie kupi, tylko nie życzę sobie oczerniania mnie, nazywania oszustką, naciągaczką i że"mam coś z głową", bo wychodzi na to, że to z Wami coś nie tak w takim razie. Nie chcecie, nie stać Was w takim razie te kosmetyki nie są dla Was, skoro macie swoje sposoby, które Wam bardzo pomagają.
Henia, znasz Antonie "na żywo"? czy tylko z forum? dobrze wiemy, że tu można wypisywać co tylko się chce... z tego co widzę to wszystkie Wy radzicie sobie świetnie z Waszą chorobą, bliska remisja, kosmetyki za 6 zł, albo wystarczające na rok czasu.... czemu jednak skoro nie jesteście zainteresowane kosmetykami za 600 zł tak aktywnie się udzielacie? żeby ostrzec ":nowicjuszy"?
Ty także przeczytaj co ja napisałam, może w złym miejscu przecinek postawiłam, że nie rozumiesz? ktoś napisał,żeby nie przejmować się Antonią a co do tego, że jest złośliwa i zgorzkniała to już jest moja ocena po jej wpisach co do mnie, bo ja nigdy jej nie napisałam tak złośliwie jak ona dzisiaj czy wczoraj...
Uważasz za nachalne chęć pomocy innym w walce z tą chorobą
Tak właśnie uważam
proponujesz kosmetyki za niemałą kwotę pod pozorem pomocy
które nawet nie dają remisji :surprised: :surprised:
czemu jednak skoro nie jesteście zainteresowane kosmetykami za 600 zł tak aktywnie się udzielacie? żeby ostrzec ":nowicjuszy"?
Bo my w przeciwieństwie do ciebie chorujemy i wiemy ze żadne kosmetyki nie dają remisji
a moje sposoby za 6 zł nie są kosmetykami
a mimo to dają świetne efekty :notguilty: :notguilty:
Uważasz za próbę naciągania to, że nawet zaoferowałam wysłanie komuś kosmetyków, żeby poznać też opinię innej chorej? one wypróbowane były tylko na mojej siostrze i chętnie przekonam się o ich działaniu na kimś innym chorym na łuszczycę. No jak mówisz, że nie dają remisji jak wcześniej ktoś napisał(nie wiem czy Ty czy ktoś inny, nie pamiętam dokładnie nicków, imion) że remisja już blisko....?
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8