Jesteś nowy(a) na forum? Przywitaj się, przedstaw, napisz kilka słów o sobie, swoich zainteresowaniach, jak rozpoczęła się u Ciebie łuszczyca.
 aniti
Na łuszczyce choruję już od 3 lat i z dnia na dzien coraz bardziej sobie z tym nie radze :blush: Leczę się od chwili pojawienia się łuszcycy na głowie. Z biegiem czasu plamy zaczęly powstawac na ciele. w chwili obecniej nie moge pojawic sie w pracy z krotkim rekawkiem. Byłam juz u wielu lekarzy, ktorzy przepisywali głowniw sterydy po ktorch nie bylo zadnego rezultatu. Nie dawno skonczylam terapie naswietlania byla nadzieja ze bd lepiej niestety wrocilo wsztstko:((((((((((((((
 aniti
Prosze poradzcie jak mam sobie z tym radzic , jak leczyc
Awatar użytkownika
 antonia
Witaj aniti :) :)
Poczytaj trochę tematów na forum i jeśli Cię coś zainteresuje, pytaj, a my postaramy się o najlepsze podpowiedzi. :D
Awatar użytkownika
 puma
witaj aniti :) jeśli po odstawieniu sterydów dostałaś silnego wysypu to z pewnością było to odbicie posterydowe, występuje po długim stosowaniu sterydów. musisz zacząć walkę czymś łagodniejszym. załóż może swój wątek i opisuj w nim swoje leczenie, i o wszystko pytaj- odpowiadających jest tu zawsze pełno (niekoniecznie ja) :D