Jeśli znalazłeś(aś) w Internecie ciekawy artykuł, stronkę, nowinkę czy jakąkolwiek informację związaną z łuszczycą, poinformuj innych forumowiczów o tym tutaj.
Awatar użytkownika
 Paweł
Dziś sobie oglądałem przy jedzeniu tv i leciał akurat serial Camera Cafe. Oglądam sobie i jest część odcinka "Basen" i tam taki tekst "Można coś złapać: łuszczyca, grzybica, tasiemiec." I jak tu ma być świadomość, skoro nawet w serialach komediowych takie bzdury gadają...

Odcinek można obejrzeć tu: http://vod.onet.pl/camera-cafe,camera-c ... cinek.html
Od 17 minuty. Trzeba coś tam zainstalować, żeby działał film.
tez to oglądałam a raczej słuchałam bo jak pracuje to telewizornie mam włączoną i tylko słucham i jak to usłyszałam to aż sama do siebie krzyknęłam cooooooo!!!??? a kiedyś bodajże w przyjaciółce czytałam artykuł o seksie i dokładnie nie pamiętam ale było coś typu "że jak partnerka ma łuszczyce to facetowi sie odechciewa no bo jak tu kochać sie z takim ciałem " nawet miałam ochote napisać do tej gazety i ich zwyzywać ale co napisze a oni i tak wywala to do kosza choć później żałowałam że nie napisałam ,aha przypomniało mi się chodziło co najbardziej zniechęca facetów do seksu :angry: :angry: :angry:
Awatar użytkownika
 Paweł
Przy takiej "reklamie" łuszczycy nie ma się potem co dziwić, że społeczeństwo stroni od nas. Wstyd normalnie. Bo to Polska właśnie...
ja właśnie gdzieś przeczytałam ze "łuszczyca jest przenoszona przez krew i kontakt płciowy, tylko nikt o tym nie mówi", :angry: a właściwie po co ktoś miał by takie bzdury gadać....
Awatar użytkownika
 szater
....popatrz kochanie na daty....przestarzałe....pan który to swiatu ogłosił ...zarabia na naiwnosci....spróbuje skontaktowac sie pod podany email.... :D
Awatar użytkownika
 puma
to jakiś kretyn i tyle, jego mama zaraziła się od ojca, mimo, że ojciec jest zdrowy :crazy: wcale nie mądrzejsze jest leczenie na podstawie badania włosa :totalshock:
Awatar użytkownika
 Paweł
Koleś plecie byle by pleść. Każdy może przecież pisać w sieci co mu się podoba. Gdyby tak było to chorych na łuszczycę byłoby pewnie jakieś 10-20% na świecie, a nie 1-3%.