Życie z łuszczycą na co dzień, czyli jak radzimy sobie z naszą chorobą w codziennych czynnościach.
Witam serdecznie,

Piszę pracę licencjacką na temat „Pielęgnacja skóry łuszczycowej w gabinecie kosmetycznym". Zwracam się z uprzejmą prośbą o wypełnienie krótkiej anonimowej ankiety. Dotyczy ona również osób, które do gabinetów nie uczęszczają w ogóle, lub korzystają z usług kosmetycznych ale nie z powodu choroby.

Potrzebuję co najmniej 50 wiarygodnych ankiet, dlatego proszę o przesłanie na mój adres e-mail katarzyna0914@gmail.com swojego adresu (lub podanie go tutaj), abym mogła odesłać stronę internetową z ankietą.
Nie mogę podać jej tutaj bezpośrednio, ponieważ nie chciałabym, aby ktoś niezainteresowany wypełnił ankietę dla żartu.

Każda uprzejma osoba, która poświęci chwilę na zaznaczenie odpowiedzi, udostępni mi źródło cennych danych, pozwalających napisać pracę, dlatego z góry gorąco dziękuję za pomoc!
Pozdrawiam,
Katarzyna
Dziękuję :)

Faktycznie, doszłam do wniosku, że to forum i kilka innych są tylko dla osób z łuszczycą, więc wyniki powinny być wiarygodne.
Na forach ogólnych, gdzie tylko niektóre wątki są o łuszczycy, zostawiłam potwierdzenie mailowe.

Dziękuję również administratorowi za możliwość przeprowadzenia ankiety. Napiszę, gdy badanie zostanie zakończone i będzie można wątek usunąć.

Pozdrawiam serdecznie
Wstyd mi, ale...

Dopiero teraz zorientowałam się, jak bardzo ankieta była niedopracowana.
Gdy pisałam ją w Wordzie wszystko grało, ponieważ można było ominąć pewne pytania, a tutaj program z góry nakazał wybranie co najmniej jednej odpowiedzi, nawet jeśli ktoś przykładowo nie korzystał z zabiegów na skórze zmienionej chorobowo...

Poprawiłam ankietę, w eksportowanych wynikach wszystko ułożone jest po kolei, więc wiem, w którym momencie zmieniłam pytania.
Proszę o wiele, ale jeśli znajdziecie Państwo jeszcze jedną chwilę na rozwiązanie ponownie ankiety, będę niezmiernie wdzięczna. http://ebadania.pl/474d73d14de95ce6

Pytań jest tyle samo, dołożone są jedynie dodatkowe odpowiedzi.

Proszę wybaczyć, że nadużywam Państwa uprzejmości...
Z góry dziękuję za pomoc, pozdrawiam,
Katarzyna
Wyświetla się komunikat, że ankieta została już wypełniona. Edytowałaś starą? Prościej chyba będzie zrobić nową, bo później obserwacje przed i po zmianach będziesz miała w jednym pliku (chyba, że zrobiłaś coś o czym nie wiem), a to Ci utrudni analizę ;)