Tu piszemy o leczeniu tradycyjnym stosowanym w łuszczycy, czyli o maściach, płynach, tabletkach i zastrzykach oraz o światłolecznictwie.
Witam
Bardzo bym poprosiła jakiś link do Beatki albo o humirze bo jak się nie mylę, to o tym leku wspominała mi ostatni pani doktor , wiec chciałabym coś więcej wiedzieć , czytam dużo na forum i próbuje korzystać z doświadczenia innych , ale okaże się co wyjdzie z testów alergicznych .
pozdrawiam buziaki
Witam
To mój ostatni wpis o embrelu ponieważ dostałam receptę na Humire i tak mam uczulenie na lateks , wiec dlatego musiałam odstawić embrel ale, z tym embrelem i uczuleniem to nie tak do końca prawda , ponieważ gdyby w aptece nie zrobili pomyłki, a mogli bo nie było w 100% sprecyzowane, albo gdyby mój lekarz był w 100% sprecyzowany może ta sytuacja nie zdarzyła by się , a wiec tak miałam zastrzyki embrel pierwsze 4 dawki w ampułkach a następne w( penie) - gotowy zastrzyk do zrobienia jak insulina , i oto te gotowe zastrzyki które zajmują 3 sekundy zawierają lateks ale nie ampułki do rozrabiania, wiec jeśli komuś pomaga embrel, a ma taki problem jak ja to tylko ampułki do rozrobienia . :D :D pozdrawiam wszystkich czytających
 magda12345
Hej,
witam was ja chce wam powiedzieć że biorę enbrel od grudnia 2013 r., po 3 zastrzykach już zaczęło mi znikać, pod koniec stycznia już nic nie miałam, choruję na łuszczycę od 20 lat i powiem wam jedno, wypróbowałam już wszystko leczenie niekonwencjonalne, puva itp. i pierwszy raz w życiu jestem happy :D bo nic nie mam ;) polecam Enbrel wszystkim