Jesteś nowy(a) na forum? Przywitaj się, przedstaw, napisz kilka słów o sobie, swoich zainteresowaniach, jak rozpoczęła się u Ciebie łuszczyca.
 zuczeq
Witam. Nazywam się Rafał, mam 22 lata i od dwóch lat choruje na plamki :D Leczę się bardziej domowymi sposobami bo nie ufam lekarzom za to że nie potrafili zdiagnozować mojej choroby przez prawie pół roku. I w ogóle nie pomagają tylko szkodzą :D Bynajmniej takie jest moje zdanie :D
 Basieńka44
Witaj w klubie :D :D
a czym się leczysz pochwal się troszkę
ja też leczę się samo może coś nowego poznam :D
 zuczeq
a więc przede wszystkim to stosuję dietę bezglutenową. Na głowie zaczerwienienia prawie brak i łuska nie nasila sie do tego stopnia jak bez niczego. . na nogach i reszcie części ciała niestety nie mogę się pozbyć. Jestem w trakcie testowania glistnika ze smalcem :D może głupio brzmi ale świetnie natłuszcza.
 Basieńka44
Dorzuć kąpiele w sili i oleju świetnie wspomagają leczenie bo oczyszczają skóre :D
Awatar użytkownika
 antonia
Witaj Rafał! :D
Dobrze trafiłeś, bo możesz poczytać czym my się leczymy bez pomocy lekarzy i wybrać sobie sposób jaki najbardzie będzie odpowiadać na zaleczenie Twojej skóry.
Lektury tu znajdziesz dużo, powodzenia. :D
 zuczeq
Nie mogę tego jeszcze stwierdzić bo za krótko ją stosuje. Ale widziałem wpisy niektórych ludzi którzy pisali że im pomaga. Warto spróbować :D Na pewno nie zaszkodzi.